Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka tender milch
Tuotteen Milka tender milch valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Patukat.
 

Jenni V 29.06.2017
Tuoteselosteen perusteella luulin tämän olevan rapea täytetty keksirulla suklaakuorrutteella, mutta eipäs sitten ollutkaan... Maku muistutti niitä sata vuotta huoneenlämmössä säilyviä saksalaisia suklaakuivakakkuja. Kokoa minikääretortulla oli 37g ja siinä oli pistävä alkoholin maku (alkoholia oli lisätty säilyvyyden parantamiseksi). Myös kreemi tuntui kovin esanssiselta ja rasvaiselta, mutta toisaalta sitä oli aika paljon ja se kosteutti kivasti vaaleaa kakkumassaa. Suklaakerros päällä oli ihan ok (28%). Ei ihan minun makuuni, kakkonen.

Antti M 22.03.2008
Kääretorttupatukka (37g) maitomaisella hötösisuksella. Joskus maistoin miniversiota samasta ja pidin sen kiinteämmästä olemuksesta kyllä enemmän. Tämäkin on hyvää ja helposti syötävää; sopii mainiosti esimerkiksi kahvikupposen kera. Ehdottomasti paras versio Milkan Tendereistä.

Antti K 13.03.2008
Kuori ja idea siitä että suklaaseen sekoitetaan pullaa kuulostaa ja näyttää hyvältä mutta maku on todellisuudessa aika laimea. Suklaata on tässä liian vähän kuoressa ja sisällä oleva voikerma on liian mauton. Tämä on käärretorttu pienoiskoossa jossa on liian vähän täytettä eli suu jää kuivaksi.

Susanna K 02.03.2008
Kääreen kuvassa näkyisi olevan kääretortunomainen patukka tiedossa joten katsotaan mitä paljastuu kun avaan kääreen...sieltä löytyy tuhtin pullero patukka jonka ympärillä muheva suklaakerros. Puraistuani patukkaa huomaan ettei kuori olekkaan niin paksu kuin mitä ensi näkemältä luulin.Suklaan oma maku hivenen mauton, ei tunnu siltä omimmaiselta milkasuklaalta. Itse suklaan sisältä paljastuu kreemillä höystetty kääretorttutäyte joka kokonaisuudessa maistuu hieman kahville mikä ei pitemmän päälle viehätä omaa makuani.Täytyy valitettavasti todeta että yksi pläjäys tätä riittää toteamaan ettei ole mun juttu !

Jarkko 18.10.2007
Ohhoh, olipas yllättävänlainen sisus tässä, vaikka pakkauksen kuvakin esittää lähes kääretorttua. Ohuen suklaakuoren alla on pehmeää ja sopivan kosteahkoa kuivakakkua, joka maistuu... no kuivakakulle. Mitään varsinaista makuainesta en huomaa. Ehkä tämän pitäisikin maistua maidolle. Todella hyväähän tämä on, mutta ei tämä todellakaan suklaata ole. Tämä on kakkua. Hyvät pisteet eivät tule suklaamaisuudesta tai suklaasta vaan kokonaisuudesta, olipa siinä suklaata juuri pintaa enempää vai ei.

Salla Elina Salo 12.05.2007
Leivos suklaapatukan kääreessä. Tämähän on kuin kuiva kääretorttu, jossa on herkullista suklaata ympärillä. Eipä tarvitse pureksia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani