Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka Leo go!
Tuotteen Milka Leo go! valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko 05.03.2008
Leo näyttäisi olevan Milkan vastaus Nestlén KitKatille. Patukka on ihan samanlainen kun nuo KitKatin suuremmat chunky-patukat. Tässä täytettä vohvelin seassa on kuitenkin sen verran vähemmän, että kokonaisuudesta tulee hieman kuiva. Väittäisinpä myös, että suklaata ei ulkokuoressakaan ole yhtä paljon kuin isommissa KitKateissa. Suklaa on makeaa ja kaikenkaikkiaan patukka on ihan ok, mutta ei sellainen, että jäisi mieleen kovinkaan erikoisena vohvelisuklaana.

Antti M 25.12.2007
Kitkatin chunkya muistuttava paksu patukka, joka maistuu todella oudolle. Vohveli on pliisun pehmeää ja kreemimömmö sisällä ei säväytä, Alppimaitosuklaa päällä menettelee mutta kokonaisuus ei oikein uppoa omaan makuuni. Keskiverto patukka, jota ei ostaisi toiste vaikkei se huonoimmasta päästä olekaan.

Salla Elina Salo 12.05.2007
Jämäkkä, tuhti vohvelisuklaapatukka. Muuten erinomainen, mutta hieman kuivahko ja suklaata olisi voinut olla enemmänkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani