Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka sahne-créme
Tuotteen Milka sahne-créme valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,18 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 21.06.2011
Ai mää en ollukkaan tätä arvostellu. Ystävän Saksan reissun tulijaisina vino pino Milkan suklaita. Mausta ja koostumuksesta tulee mieleen ne jääsuklaat. Tämä sulaa hyvin suuhun ja on sellainen jääsuklaamainen viileä maku. Maistuu kyllä sokeriselle ja on rasvainen suklaa. En kyllä osannu maistaa kermavaahtoa. Liekö sit sekoittunut tuohon viileään makuun. Kokonaisuudessaan ihan ok suklaa, ei parhaimpia mut ei myöskään pahimpia.

Antti K 30.08.2007
Rasvaista ja tuhtin makuista. Kaipa tämä on ihan positiivinen yllätys, oikeastaan hyvää pienissä määrin.

Jarkko 30.08.2007
Onpas maitosuklaassa outo maku, ihan kun olisi jotain hedelmäjuttua, mutta ei kuitenkaan. Jos en tietäisi mitä "täyte" on, niin en arvaisi. Todella rasvaista tämä on. Tämä ei vaan ole millään tavalla miellyttävää, mutta ei nyt ihan yököttävääkään...

Satu 30.08.2007
Limaista maitosuklaata. Yyh.

Antti H 30.08.2007
Nougatmaitosuklaa, pehmeä koostumus aiheuttaa nopean suussa sulamisen ja suklaan maku leviää hyvin suuhun. Jälkimaussa on jokin pistävä sivumaku.

Susanna K 30.08.2007
Hedelmäinen suklaa joka vakuuttaa minut täysin. Koostumus toimii samoin makeus ja sulavuus. Maitosuklaa joka ei jätä kylmäksi ja poistaa suklaannälän täysin.

Janne J 30.08.2007
Pehmeää, ilmavaa, erittäin helposti suussa sulavaa vaaleaa maitosuklaata. Todella rasvaista ja makeaa. Ällötysvaara! Mutta voiko tästä olla pitämättä? Ei! Namia pienissä määrissä. Hyvä jälkimaku.

Anja 19.08.2007
Pehmeä, rasvainen, sulaa hyvin, tuoksuu hyvälle, makea.

Tytti 10.07.2007
Suklaassa lukee Milka, siis pitäisi olla laatusuklaata. Maku on tosi vaalea ja makea suklaa, sulaa suussa nopeasti, sormissa sokerinen, imelä. Ei parasta Milkaa.

Ulla 13.06.2007
Lempeän maitosuklaan sisällä pehmeä ja kermainen suklaatäyte. Sulaa suuhun nopeasti. Vaatii maistelua että löytää vivahde-erot. Erittäin hyvä.

Salla Elina Salo 12.05.2007
Erikoista. Kermavaahdon maku maistuu aivan (liian) selvästi. Jos kermavaahtoa tykkää levynä syödä, tämä lienee hyvää. Vähän outo yhdistelmä suklaalevyksi, suklaakermakakku on asia erikseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani