Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka à la nussecke
Tuotteen Milka à la nussecke valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,64 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Anja 03.09.2007
Ohut tummahko suklaa vaalealla muronougat-täytteellä.

Minna Hi 14.08.2007
Näyttää melko tummalta päällepäin. Crispinen täytesuklaa. Suklaan sisällä hieman mokkaista, kiinteää crispitäytettä. Melko imelää. Tuntuu mukavalta suussa. Tässä suklaassa parasta on rakenne.

Jarkko 30.07.2007
Tunkkaisen makuinen suklaalevy, jossa täyte on jotain hiekan ja keksinmurusten välimaastosta. En osaa sanoa onko itse suklaa tunkkaista vai ei, mutta tämän täytteen kanssa maku ainakin on pääosin epämiellyttävä. Keksiksi tästä ei ole, koska se on liian tunkkaista. Suklaaksi tästä ei ole, koska se on aivan liian tunkkaista. Mikä tämä sitten on?

Antti K 30.07.2007
Hmm, miellyttävän makuista, jotain pehmeää ja herkullista sisältävä ohut suklaa, jossa rapeita paloja. Noh, kummiskin ihan yköstä, tosin tätä ei voi syödä paljoa, kuten ei Famiakaan, mutta juuri tarpeeksi makeaa suklaanälkään pienissä erissä.

Antti H 30.07.2007
Hämmentävä kokemus. Tummahkoa suklaata joka on täytetty jollakin raksuvalla vaalean maitosuklaan näköisellä. Maku on hyvin lähellä suklaakeksiä.

Satu 30.07.2007
Tässä levypalasessa on ohut suklaakuorrute, joka pitää sisällään ritisevän nougat-täytteen. Kokonaisuus on miellyttävällä tavalla keksimäinen.

Susanna K 30.07.2007
Hivenen maitosuklaata tummempaa suklaata jossa mukana keksirouheita? Suklaan välissä tuntuu olevan myös hieman tryffelimäinen vaaleampi kerros. Mausta tulee mieleen Fami-patukka, pehmeä ja täyteläinen makuyhdistelmä joka antaa kattavan suklaanautinnon ja poistaa isommankin suklaa nälän jo parilla palalla.

Janne J 30.07.2007
Ohutta täytesuklaata. Rakenne ja ehkä osin makukin tuo mieleen Fazerin Famin - tai ehkä sittenkin Animation Nuts & Crispin. Paahteista, pähkinäistä, makeaa, mutta kerrassaan toimiva paketti. Sulaa näemmä helposti, sormet jäivät sottaisiksi..

Tytti 10.07.2007
Keksiversio, tummaa suklaata ja keksimuruja. Suklaan ja sisuksen suhde ei aivan toimi, koska suklaa on liian tummaa. Sopisi joulusuklaaksi.

Ulla 13.06.2007
Levyn tumma suklaa aika tavanomaista, mutta sopii hyvin täytteen vastakohdaksi. Muruinen täyte täyteläistä ja rakenne hyvä, kotimaisista ei mielestäni löydy vastaavaa. Suklaapala kivan kokoinen ja aika ohut.

Salla Elina Salo 12.05.2007
Miellyttävä koostumus tässä levyssä. Hyvin mureneva keksitäyte nougatkreemillä sisällä, hieman tummempaa suklaata päällä. Aavistuksen karvas maku tummassa suklaassa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani