Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka à la heisse liebe
Tuotteen Milka à la heisse liebe valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Anja 19.08.2007
Vaalea maitosuklaa täytteellä: valkoinen kerros ja sen alla roosa mansikan-makuinen esanssinen täyte. Voimakas mansikkaesanssin tuoksu. Suklaa rasvaista, sulavaa.

Tytti 24.07.2007
Marja ja vaniljasisus, huh, onpa makeaa, onkohan tämä vadelmaa? Tätä ei kannata ottaa automatkalle evääksi, jos on yhtään taipumusta matkapahoinvointiin.. Jos veren sokerit on alhaalla, niin tällä saa ne vauhdilla nousuun!

Janne J 19.06.2007
Pehmeääkin pehmeämpää täytesuklaata, liekö lapsille suunnattu? Vaikka suklaata on täytteeseen verrattuna niukanlaisesti, maku kuitenkin hivelee näin varttuneemmankin suklaanystävän makuhermoja. Täyte ei siis ole yllättäen ollenkaan keinotekoisen makuista. Makeaa isolla ämmällä. Suuhun jää hyvä maku pitkäksi aikaa.

Sanna K 18.06.2007
Todella pehmeää maitosuklaata, jonka sisällä vielä pehmeämpää mansikan(kö?) makuista täytettä. Suklaa katoaa suuhun vähän liiankin nopeaa ja maku on ehkä hiukan turhan makea jopa minun makuuni.

Satu 18.06.2007
Pehmeää täytemaitosuklaata, josta ei makua puutu. Ehkä hieman jo liian kuningatarhillomaisen äklö pläjäys. Mutta kyllä tätä tietysti useamman palan saattaa... :)

Antti H 18.06.2007
Mukavan pehmeää maitosuklaata, jonka sisällä vaaleaa ja vaaleanpunaista täytettä. Täytteet maistuvat voimakkaasti marjalle ja peittävät alleen suklaan maun. Jälkimaku on äklö ja voinen.

Jarkko 18.06.2007
Todella herkullisen marjainen tuoksu! Suklaan makua ei juuri huomaa kun marjaisen ja kreemimäisen täytteen aromit puskevat läpi. Suklaa on pehmeää ja koostumukseltaan mukavaa niin pureskeltavaksi kuin imeskeltäväksikin. Imeskeltynä jopa erittäin suussasulavaa. Todella pirtsakka ja herkullinen marjasuklaa, jota näin kesällä (ja varmaan talvellakin) söisi levykaupalla mahdollisista seuraamuksista välittämättä.

Susanna K 18.06.2007
Suussa sulavaa todella makeaa maitosuklaata ripauksena vadelmaraita(?) suklaassa. Mukava kokonaisuus ja taatusti lähtee makeannälkä jo muutaman palan jälkeen.

Salla Elina Salo 12.05.2007
Huh, miten esanssista vadelmatäytettä! Kirpeää, eikä muistuta vadelmaa ollenkaan. Rakastan Milkan maitosuklaata, mutten saa sitä makua millään suuhuni vadelmaesanssin takaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani