Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka à la vanille-pudding
Tuotteen Milka à la vanille-pudding valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti K 30.08.2007
Onpas rasvaisen oloista, haa! Tämä jälkimaku onkin kindermäinen. Oikeastaan toinen pala oli jo parempi, eli tätä täytyy syödä huolella ja paljon.

Jarkko 30.08.2007
Vaalean maitosuklaan sisällä on valkokeltaista täytettä, joka tuntuu suussa voilta ja oikeastaan maistuukin aavistuksen siihen suuntaan. Vaniljan olen myös maistavinani jossakin, mutta muuten aika mieto kokonaisuus. Suuria, tai edes keskisuuria määriä en tätä saattaisi syödä juusi tuon voimaisen koostumuksen vuoksi. Kaksi palasta osoittautui kerta-annoksen maksimiksi.

Satu 30.08.2007
Pehmeää ja tasaista suklaata, jossa maitosuklaakuorrute ja mahdollisesti jokin maitopohjainen vaalea täyte. Maku jää aika vaatimattomaksi.

Antti H 30.08.2007
Herkullisen näköistä jollain valkoisella täytettyä maitosuklaata, mutta maku ei valitettavasti vastaa ulkonäköä, koska sitä ei ole. Tämä on melkein täysin mautonta. Voin maku maistuu miedosti.

Susanna K 30.08.2007
Rasvaisen makuinen maitosuklaa joka täysin sulaa suuhun ja jättää lopuksi liimaisen kerroksen. Täytteen väri näpsäkän keltainen mutta maku jää mietityttään, vaniljaako? Maitosuklaafanille liian imelä.

Janne J 30.08.2007
Pehmoista ohutta täytesuklaata, Lindt'n suklaat tulevat hetimmiten mieleen. Täytettä en taaskaan osaa arvata, mutta alkuvaikutelma on melko neutraalin miellyttävä, ehkä hieman vaatimaton. Jälkimakua taas leimaa pistävyys (liekö joukossa 4-hydroksi-3-metoksibentsaldehydiä eli vanilliinia tai sen kaveria etyylivanilliinia), mikä heikentää kokonaisvaikutelmaa.

Salla Elina Salo 12.05.2007
Maistuvaa maitosuklaata vaniljavanukastäytteellä. Kuten harmittavan usein täytesuklaissa, tässäkin täyte syö maitosuklaan makua aivan liikaa. Ylisokerisuus vanukkaassa ei innosta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani