Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka mix napolitains
Tuotteen Milka mix napolitains valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 12.02.2016
Pussissa on runsas määrä minikokoisia yksittäiskäärittyjä suklaapaloja. Kääreissä on kätevä repäisynauha, ja maitosuklaisissa paloissa on Milka-teksti pinnalla. Kääreet ovat milkamaisen violetteja, ja sisältävät kolmea eri makua suklaata.

Alpenmilch: Perinteisimmässä versiossa on pelkkää maitosuklaata, tylsää, mutta toisaalta, ei tässä mitään vikaakaan ollut. Maitosuklaa on milkamaisen vaaleaa ja makeaa, ja sulaa suussa paksuksi makeaksi massaksi. Pienenä annoksena on makeustasokin ihan ok, kolmonen siis.

Haselnuss: Tässä versiossa suklaan joukossa on pientä hasselpähkinärouhetta. Ja harvoimpa tuo kombo on hirveän epäonnistuneen makuinen... Makeutta piisaa taas riittämiin, mutta taas näin pienenä ohuena palasena herkku toimii oikein mallikkaasti. Parempaa tämä on kuin pelkkä suklaaversio, joten taidan antaa nelosen.

Erdbeer: Näissä onkin yllättäen ohuen ohut vaaleanpunainen kreemitäytekerros, jonka joukossa on kirpeitä "marjapaloja" tosin eivät ne ihan aidolle marjalle maistu. Kreemissä taitaa olla myös liraus jugurttia, tai sitten nuo sattumat tekevät siitä vähän happamamman. Ehkä tuo kirpeystaso tuntui pikkaisen liian pistävältä, mutta eivät nämäkään missään nimessä pahoja olleet. Kolmosen siis voin antaa.

Keskiarvoksi tulee siis 3,33 joka pyöristyy kolmoseen, eli aika lailla mitä odotinkin. Yllätyksetöntä settiä, mutta toisaalta tietää mitä ostaa, ja jaettavaa riittää pussillisesta paljonkin vaikka tuliaisena matkalta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani