Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka collage mit caramel
Tuotteen Milka collage mit caramel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 03.01.2016
93-grammainen levy, joka kääreen mukaan näyttää mielenkiintoiselta, ihan kuin toffifeeta vähän uudessa muodossa. Levyssä on "kuorena" 40% maitosuklaata, ja täytteenä 4,5% keksipaloja, kovahkoja hennosti suolaisia toffeepaloja 2%, tummasuklaapaloja 4,5% hasselpähkinä-kaakaopraliinin joukossa (48%). Sattumat näkyvätkin tosi kivoina isoina paloina levyn alapinnassa. Kun käänsin levyn, odotin kääreen kuvan mukaista "kuppimaista" rakennetta, mutta päälipuolella palaset olivakin jänniä ristin muotoisia paloja ilman sattumia. Sitten tajusin, että tässä päälipuoli onkin pohja ja palasista mitäisi taittamalla tulla kuvan kuppeja. No, ei kyllä tullut, lähinnä epämääräisiä levylohkoja.

Jotenkin odotin toffifeemaista makuakin ihan vain kuvan perusteella, mutta enemmän tämä maistui pähkinäpraliinikonvehdille, jonka joukossa on muutama melko mitäänsanomaton sattuma. Maitosuklaata ja praliinia oli hyvin vaikea erottaa toisistaan, täyte olisi saanut olla vaikka maitokreemiä tai vastaavaa. Toffeepalat ovat kuivan kovia, keksi ihan ok, tummasuklaa kohtuu mautonta. En ole hasselpähkinäpraliinin ystävä, mutta tässä maku oli aika kaakaoinen eikä pähkinätahna-esanssinen, joten itse asiassa se osio oli ihan kunnossa. Plussaa ideasta, mutta toteutukseen (ja raaka-aineisiin) kaipasin parannusta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani