Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka chips ahoy!
Tuotteen Milka chips ahoy! valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 05.10.2016
Melko kookas maitosuklaapalanen, jonka sisällä vaaleaa täytettä, joka ulkonäöllisesti voisi olla jotain pähkinäistä. Itseasiassa tuoksuukin minusta pähkinäiselle, vaikka tämän ei pähkinäsuklaata pitäisi olla. Tosi makeaa ja maitoisaa, mutta täytekin maistuu kivasti. Keksiä saisi olla enemmänkin. Ei huonoa, mutta en ihan hirveästi tykkää milkan suklaasta, koska se on niin todella makeaa ja tässäkin liika makeus häiritsee.

Joona 18.03.2016
Keskikokoinen pala maitosuklaata, jonka sisällä vaaleaa täytettä. Täyte tuoksuu taikinalle, suklaa tässä ei tuoksu lainkaan.. Onneksi suklaa sentään maistuu tässä, keksi/taikinatäyte ei erotu mausta ollenkaan. Imeskellessä keksi/taikinatäyte maistuu, joka tekee kokonaisuudesta överimakean. Kuitenkin hyvää "mättösuklaata".

Jarkko 16.01.2016
Maitosuklaalevyssä on vaaleampi täyte, jota voisi värin perusteella luulla esim. pähkinäkreemiksi. Maultaan se kuitenkin paljastuu keksin makuiseksi, eli täyte taitaa olla murskattua keksiä. Makeannälkään (joka juuri nyt tätä kirjoittaessa vaivaa pahemman kerran) tämä on ihan asiallinen tuote. Itse asiassa enemmän kuin asiallinen. Keksin maku on mieluisa ja suklaa tuo keksin kaipaamaa kostuketta mukavasti. Ei voi pahemin moittia.

Jenni V 01.12.2015
100-grammaisessa alppimaitosuklaalevyssä on täytteenä suklaahippukeksimuruja 12% sekä maitokreemitäytettä 39%. Palaset ovat ohuehkoja, eikä niiden välinen uurros ole kovin syvä, ilmeisti näin on saatu mahtumaan levyyn enemmän täytettä. Sokeria on ainakin ujutettu levyyn kauhakaupalla, tämä on varmaan tunnesyöpön kotirouvan päiväuni... löytyy makeaa mättömaitosuklaata, paketillinen suklaakeksiä ja lisäksi vielä kindermäistä rasvakreemiä, kaikki samassa kääreessä!

Noin niin kuin maistelumielessä tässä on selkeästi liikaa komponentteja ja ennen kaikkea ihan liikaa makeutta. Keksiä on runsaasti ja se on kyllä ihan mukavaa rouskuteltavaa, mutta en olisi sen seuraksi enää kaivannut rasvaisen makeaa kinderkreemiä (joka aidossa kinderissä on lisäksi raikkaamman makuista). Välillä suuhun tuli keksistä suolaisia ja soodaisia vivahteita, joista en niin välittänyt. Öklö kokonaisuus, kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani