Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka kirsch-créme
Tuotteen Milka kirsch-créme valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 12.09.2018
100g ohut levy, jossa on aitoa kirsikkasosetta 1,5% löysänä hillokerroksena, ja alla valkoista kiinteämpää kreemiä. Maitosuklaata on siis suhteessa aika vähän. Yleensä Milka tuntuu liian makealta suklaalta, mutta nyt kirpsakan kirsikkasoseen kanssa kombo on juuri sopiva. Kreemikin sopii todella hyvin kokonaisuuteen. Vähän liian löysää tuo kirsikkakastike on, eikä kirsikan aromi ole ihan suosikkejani, mutta kirsikkasuklaaksi tämä on kyllä varsin toimivaa. Kolmonen.

Hanna P 02.05.2017
Milkan maitosuklaata marjahillolla ja valkoisella täytteellä. Tuoksu on hivenen marjaisa, mutta lähinnä makean esanssinen. Hillo olikin kirsikkaa. Yleensä kirsikka ei ällömakeassa muodossa ole suosikkejani, mutta tämä on kivan kirpakka! Maitokreemi pehmentää kivasti. Taitaa olla aitojen tuoreiden kirsikoiden ohella parasta mitä kirsikasta saa! Tykkään, hyvä ja mielenkiintoinen tuote on.

Jarkko 02.05.2017
Säilykekirsikan tuoksu on leijaillut näiden maisteluiden yllä ja tuoksun lähteenä on ollut tämä illan viimeinen suklaa. Kirsikkahillon lisäksi täytteenä on maitokreemiä. Tämä ei ole maukas eikä vivahteikas. Tämä on makea ja... makea.

Iikka 01.05.2017
Onpas kiva tuoksu! Sisällä on kahta täytettä, joista tahmaavaa marjahilloa tuoksuu ja maistuu. Mitä tämä on?! Tää on hyvää! Haluan lisää! Todella makea, mikä miltei tiputtaa maksimipisteistä.

Annamari 26.04.2017
Pehmeä koostumus. Makean maitosuklaan täytteenä on löysää, voimakkaan tuoksun perusteella kirsikkakastiketta ja maitokreemiä. Maussa on selvästi kirsikka havaittavissa. En oikein pidä siitä, kirsikka tämmöisen makuisena ei ole mieleeni, vaikka tuoreista kirsikoista pidän. Tuote olisi parempi esim. marjaisan makuisena. Kirsikkakastike on liian löysää ja valuvaa ja suklaa ei maistu.

Kirsi I 25.04.2017
Milkan pikkulevy, maitosuklaan täytteenä kerros vaalea ja kerros hilloista täytettä. Makeaa on, mutta tätä voi syödä muutenkin kuin taustamättönä, hillossa on raikas ja marjainen maku ja se sopii hyvin Milkan makean maitosuklaan kanssa. Mutta loppumaku on sokerinen, joten se vähän pudottaa pisteitä.

Janne J 25.04.2017
Mitättömän vaaleaa ja pehmeää, ilmeisesti maitokreemitäytteistä suklaata. Katastrofin merkit ovat siis ilmassa, mutta "onneksi" makean sähäkkä kirsikkakastike vie täysin huomion. Tulipas äklö olo tästä yliampuvasta ja äkkimakeasta ällötyksestä. Ei jatkoon. Ei siltikään niin huono, että antaisin ykkösen

Päivi 21.09.2014
Suklaassa tuoksuu selvästi kirsikka. Maitosuklaan sisällä vaaleaa kreemiä ja kirsikkaa. Maku on voimakas ja pitkäkestoinen. Makeaan maitosuklaaseen sekoittuu kirsikan makua. Hauskalla tavalla tuo sekä makeutta että kirpakkuutta. Kirsikassa on enemmän makean makua kuin kirpakkuutta. Kirsikka on valuvaa ja sottaista eikä siinä ole säästelty. Mukavan täyttävää ja riittoisaa. Jälkimaussa puskee tuo makeus melkoisen voimakkaana esiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani