Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka LU
Tuotteen Milka LU valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,08 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Katja Ke 23.08.2014
Vaalean suklaan paloihin on upotettu nätit miniatyyrikeksit keskelle, vieläpä molemmin puolin. Tuoksu makea. Suklaa on hyvin sulavaista ja karamellisen makeaa. Keksit ovat nekin varsin pehmeitä ja kovin neutraaleja maultaan. Keskinkertainen keksisuklaan ja suklaakeksin välimalli. OK-kaveri tummalle pannukahville.

Virpi 23.08.2014
Maitosuklaata isoina paloina, joissa pieniä keksejä pinnalla. Mieto vaniljainen tuoksu. Keksi tuoksuu vehnältä ja on vähän kuivaa. Suklaa on makeaa ja vaaleaa. Kokonaisuus kolmen pisteen luokkaa.

Jarkko 21.08.2014
Maitosuklaapalasten molemmin puolin on pieni LU-keksi. Keksin hyvänä ominaisuutena voidaan mainita se, että määräsuhteista johtuen se hillitsee suklaan makeutta juuri sopivasti. Muutenhan keksillä ei ole oikein mitään virtaa tuotteessa, kun se ei maistukaan millekään.

Iikka 21.08.2014
Jännän näköinen palanen, keksiä laitettu maitosuklaan molemmin puolin. Suklaa on pliisua, makeahkoa maitosuklaata. Keksi varsin geneeristä vehnäkeksiä, mutta onko kokonaisuus enemmän kuin osiensa summa. Keksi = 2 pist. + suklaa 2 pist. = 4 pist. Kuitenkin tämä tuote yltää vain kolmoseen. Nyt todistettiin vanha klisee epätodeksi. Keksisuklaa on makea vaihtoehto suklaakeksille kahvipöytään.

Hanna P 21.08.2014
Maitosuklaan pala keksi allaan ja päällään. Kivan voinen leivonnan tuoksu tässä suklaassa. Kiva pieni suolaisuus myös keksissä, vaikka onkin suklaa onkin perin tylsän makuista. Oikein mukavan ruokaisan rouskuteltava tuote. Huolimatta suklaan tylsyydestä hellyn vitoseen.

Kirsi I 20.08.2014
Kauniita palasia, joissa ruskean suklaapohjan alla ja päällä vaalea minikeksi. Maitosuklaa yksinkin maistuu yllättäen jauhoiselle, hyvin sokeriselle ja tarttuu kitalakeen. Keksin kanssa maku ei oleellisesti muutu. Loppumaku on lähes pelkkää sokeria.

Päivi 06.06.2014
Voi kuinka hauska palainen. Kahden pienen LU keksin välissä runsaasti suklaata. Suklaa on tuttua makoisaa Milkan suklaata. Makeaa ja maukasta. Syön ekana keksien ympärillä olevan suklaan. Makeus pistelee suussa. Keksien osuus tasapainottaa makeutta. Keksit on kuivia mutta suklaan kanssa ok. Pientä suolaisuutta maistuu. Tosi hyvin sopii yhteen kaikki. Pidän tästä erittäin paljon.

Elise P 20.05.2014
Hauska suklaapala, jonka keskellä on pala keksiä. Jollakin tapaa hyväntuulinen suklaa. Maitosuklaassa tuoksuu aavistuksen kookos ja sen äitelä maku ei oikein houkuta. Haukkaan kuitenkin. Keksi ja suklaa näin yhdisteltynä on aika mielenkiintoinen yhdistelmä eli keksi on isona palana, eikä murskana suklaan seassa. Kookoksen maku on todella vahva ja kun kyseinen mauste ei kuulu suosikkeihini, ei tämä suklaa minulta hyviä pinnoja saa. Hyvä yritys kuitenkin.

Mikko 16.05.2014
Maitosuklaapala, jonka keskellä on keksi. Imelän vanilliininen tuoksu. Puraistessa maistuu ensin suolainen keksi, sitten suun valtaa imelä keinotekoisuus. Ei tätä suklaaksi voi kutsua, ällöimelää ja esannsista. Idea tuntuu hyvältä, mutta valitettavasti suklaa on väärä. Todennäköisesti toimis paremmin Fazerin sinisellä.

Anita 12.05.2014
Milkan suklaata, tällä kertaa pienillä LU kekseillä kuorrutettuna.Hyvä yhdistelmä, sillä pidän LU kekseistä muutenkin ja joskus on jopa tullut syötyä näitä yhdessä jo ennen tätä versiota.Näitä tuli syötyä varmaan yhtä paljon kuin TUC versiota. Molemmat ovat hyviä äkkinälän taltuttajia ja miksi ei myös naposteluun. Muutama levy vielä jemmassa.

Miriam 27.04.2014
Veikeän näköinen suklaa. Suklaan pinnassa minikeksi. Alussa ja lopussa maistuu vain keksi ja keskivaiheilla vain perus-maitosuklaa. Ei mitenkään erikoisen ihastuttavaa. Ei hyvää, ei pahaa.

Minna Hi 16.04.2014
Ihanannäköinen suklaa; pikkuinen keksi maitosuklaan keskellä (molemmin puolin). Miellyttää silmää visuaalisesti. Tuoksuu vaniljaiselta keksiltä. Enemmänkin keksi kuin suklaa. Tykkään tästä, hyvä idea. Maku on maitoinen ja vaniljainen ja hyvin makea, mutta se sopii tähän. Ostaisin mielelläni tarjottavaksi vieraille ja naposteltavaksi lauantai-iltaan itselle.

Jenni V 12.04.2014
Avatessani maistelukäärön luulen että lähettäjälle on tullut virhe, suklaa nimittäin näyttää ihan samalta kuin milka TUC jonka jo maistelin. Tuoksu on kuitenkin erilainen, ja samoin sitten makukin. Keksit ovat paljon kovempia ja ne eivät ole suolakeksejä, myöhemmin luen että ne ovat LUn petit beurre-voikeksejä. Sekä tuoksussa että maussa on joku luotaantyöntävä esanssi, enkä saa mausta kiinni vaikka kuinka yritän. En edes pääse selvyyteen siitä onko maku keksissä vai suklaassa, epäilen keksiä. Muutenkin keksit ovat liian kovia ja esanssia lukuun ottamatta aika mauttomia. Keksiä on suutuntumassa liikaa. Ei yhtään minun makuuni, juuri ja juuri 2 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani