Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka TUC
Tuotteen Milka TUC valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,53 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Joona 08.03.2016
Hienoja suklaanpalasia, joiden päällä ja alla on pienikokoinen TUC-suolakeksi. Tuoksuu ihan tavalliselle maitosuklaalle. Maistuu Milkan maitosuklaalta, keksi antaa erittäin mukavaa purutuntumaa, makua ja suolaisuutta pehmeän samettiseen maitosuklaaseen. Aivan uskomattoman herkullista.

Päivi 10.06.2014
Jännä uutuus Milkalta. Tosin laadun tarkkailussa parantamisen varaa, kun osa tuc-kekseistä väärinpäin. Suklaata kahden mini tuc-keksin välissä. Selvästi maistuu suolaisuus. Makeaa ja suolaista samalla. Hyvin toimii. Suolaisuus hieman enemmän puskee esiin. Maku jää kyllä kivasti viipyilemään suuhun vielä pitkään.

Teresa 08.05.2014
Uuu...Milka Tuc, tunnistan ulkonäöstä. Söin tätä Espanjassa, mutta en tullut kirjoittaneeksi arvostelua. Ensinnäkin. Tässä on tosi hauska ulkonäkö: suklaapalasen päällä ja alla on helposti tunnistettava Tuc-suolakeksi minimuodossa. Suklaa on taattua Milka-laatua, pehmeää ja makeaa, maitoista ja maukasta. Suolakeksin kanssa suklaa toimii mielestäni mainiosti. Keksin suolaisuus tuo lisää makuvivahteita esiin suklaasta, ja samaten suklaa saa keksin maistumaan maukkaammalle. Tämä on tosi hyvää, maitosuklaiden parhaimmistoa!

Eeva-Liisa 02.05.2014
Ihanan näköinen pala! Kiva yllätys. Tuc-keksin muoto palan keskellä näyttää kivalta. Hyvä suolaisen ja makean yhdistelmä. Saisi olla ehkä vähän suolaisempikin. Milkan suklaa on tunnistettavaa ja todella makeaa, joka toimii mukavasti suolakeksin kanssa.

Veli-Matti 30.04.2014
Söpö mini-Tuc -keksi päällä ja alla, antaa suolaisuutta. Suklaa korostuu suolan ansiosta, ja homma toimii. Napsakka jälkimaku. Lisää!

Anita 29.04.2014
Tätäkin Milkaa tuli tuotua mukana, mutta "kotimaistelu" oli vielä tekemättä. Nyt sitten sokkomaistiaisiena ilmestyi eteeni Milkan ja Tuc keksin liitto. Ensinnäkin suklaan ulkomuoto on todella hauska. Ja täytyy tunnustaa, että autobaana maistelussa katosi useampikin levy sekä kuskin, että minunkin suuhun. Vaikka suklaa olikin mielestäni hieman makeampaa, kuin Milka yleensä niin keksi tasapainotti makua. Kuuden tunnin matkakin taittui kohtalaisesti, kun keksi piti hieman nälkää loitolla, mutta ei silti saanut huonovointiseksi.Matkatuliasena tuli useampi levy kotiinkin.

Aki 27.04.2014
Maitosuklaata, johon läntätty keksinpala kummallekin puolelle. Suklaa todella makea ja aavistuksen nougatmainen. Keksi ei paljoa maistu. Tuotteen nähtyäni toivoin saavani pienen suolakärjen, mutta pettymyksekseni keksi ei maistunut juuri millekään, joten sen tarkoitukseksi jäi ainoastaan rakenteen antaminen.

Jenni R 18.04.2014
Mikä ulkomuoto! Täysi kymppi! Mini-tuc molemmilla puolilla suklaapalaa päällä ja alla. Tomii! Ensin maistuu suolakeksi, mutta maku tasoittuu, Mukaansatempaava viettelys!

Miriam 16.04.2014
Suklaata ja Tuc-keksejä? Ensimmäisenä makuna suuhun tulee kyllä keksin maku. Lopussa maku on ihan tasapainoinen keksin ja maitosuklaan yhdistelmä. Itsessään keskellä oleva suklaa on hieman liian makea, mutta tasapainottuu sitten keksillä.

Mikael 12.04.2014
Milkan tuttu maitosuklaa maistuu kovin makealta vaikka minisuolakeksi ajoittain sitä yrittää miedontaa, Jälkimaku täysin maitosuklaan mukainen. Suolakeksi murenee käsin, hieman sotkuinen kokonaisuus, vaikka maku on hetkittäin hyvä.

Olli P 09.04.2014
Maitosuklaata, jossa joka palassa on mini-tuc suolakeksi molemminpuolin pinnassa. Keksi irtoaa suklaasta todella helposti ja muutama onkin valmiiksi irtonaisena, valitetttavasti. Milka ja Tuc maistuu erikseen, joten odotusarvoa ja mielenkiintoa löytyy etukäteen. Erikseen maistettuna suklaa on jopa todella makeaa ja massoittuu nopeasti. Suolakeksi on viljainen, suolainen ja rapea. Tunnistettavissa Perus tuc keksiksi. Tuote on minunmielestäni ehdottomasti kastissa pureskeltava. Alussa suolaisuus, mutta makeus jyrää hetkenpäästä yli jota riittää sitten loppuun asti. Suuhun ei jää juurikaan jälkimakua. Suklaasta ei tule milka mieleen ja keksi on enemmän tuntumassa esillä. Hetkellisesti alussa makunakin, mutta jää siihen. Pidän suklaan ja suolaisuuden sekoituksena, mutta pettymys tämä tuote on. Kaksi erinomaista tuotetta ei toimi yhdessä, joten syödään nämä erikseen jatkossakin.

Jenni V 05.04.2014
Meinasin purskahtaa nauruun kun avasin tämän sokkomaistelukäärön. Pari isoa ohuehkoa suklaapalasta, jossa molemmin puolin oli pienen pieni suolakeksi pinnassa. Valitettavasti maku ei saa niin paljoa suupieliä hymyyn. Suklaa on kyllä hyvää mutta todella makeaa, ja suolakeksin pariksi se ei oikein sovellu. Suolakeksit ovat onneksi pieniä, ne kyllä maistuvat ihan aidolle TUCille, mutta suola maitosuklaan kaverina ei vaan suussani toimi. Kokonaisuus on liian tuhti ja makea suolakeksistä huolimattakin, kaksi pistettä.

Virpi 16.03.2014
Suklaata ja pienenpieniä suolakeksejä samassa palasessa. Erilainen tapa tehdä keksisuklaata. Tuote tuoksuu perinteiselle maitosuklaalle. Maku on mieto ja tuote aika lailla maistuu siltä miltä näytti. Keksit ovat hiukan mitäänsanomattomia, helppoja kuitenkin pureskella. Ei yllätyksiä. Jälkimaku on hiukan väkevä.

Hanna P 14.03.2014
Hassu iso maitosuklaan pala suolakeksi molemmilla puolillaan. Kermainen tuoksu. Välipalamainen kokonaisuus. Mukavasti makea maitosuklaa ja suolainen keksi komppaavat toisiaan. Ei ehkä sinänsä normi makeanherkutteluun niinkään, vaan silloin kun voimat on ihan lopussa, ja tarttee äkkiä vähän energiaboostia, epäilemättä oivallinen! Tai miksei leffailtanakin :)

Iikka 13.03.2014
Suklaapalanen, jossa on molemmin puolin keksin palanen. Puraistessa huomaa, että on täyttä tavaraa. Maku on hyvä, ellei ota huomioo pientä lapsuuden rautatabletin nyanssia. Mukava rouskutella keksiä, ja onhan tämä suklaakin varsin muhkeaa ja maistuvaa. Tällä herkkupalalla lähtee myös nälkä. Makea ja tuhti tuote.

Jarkko 12.03.2014
Maitosuklaapalanen, jossa molemmilla puolilla kokonainen minikeksi pintaa koristamassa. Maistan ensin pelkkää suklaata ilman keksiä (jotka putoilevatkin lähes itsekseen irti). Aika tylsä maitosuklaa, jota en välttämättä Milkaksi tunnistaisi sokkotilanteessa. Maraboumaisia vivahteita. Seuraavaksi maistelen paljasta keksiä. Se on miedosti suolattu, mutta muutoin maustamaton ja sen tunnistaa kyllä sokkonakin TUC:ksi, jos niitä joskus on syönyt. Ihan ok, ei mitään ihmeellistä keksisäkään. Lopuksi maistan suklaapalasen, jossa on molemmilla puolilla keksikin tallessa. Rouskuu. Suklaa kostuttaa mukavasti keksin tuomaa kuivahkoa kokonaisuutta. Hieman daimin krokantin vivahteitakin löydän kokonaisuuden yhteismausta. Suolasta huolimatta kokonaisuus jää makeaksi ja kurkkua kutittaa toden teolla. Oli tässä rasvaisuuttakin sen verran, että arvosana tipahtaa keskinkertaisuuden alapuolelle.

Janne J 12.03.2014
No nyt on erikoisen näköisiä suklaita, suklapalasten molemmin puolin kun on jotain voileipäkeksin tapaisia laattoja. Ohyuet keksit eivät ole erityisen luonteikkaita, mutta toimivat vaalean maitosuklaan parina ihan mukiinmenevästi. Suklaa itsessään on keskivertoa, joskin turhan makeaa. Harmiton välipalasuklaa, ei enempää, ei vähempää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani