Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka erdbeer-joghurt
Tuotteen Milka erdbeer-joghurt valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,22 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Iikka 25.09.2014
Houkuttelevan näköinen pala täytteellä. Täyte tuoksuu voimakkaalle marjaesanssille. Maku lähentelee mansikkajäätelöä. Suussa on mieto pokse, niin mieto etten ole varma onko sitä ensinkään. Huomaan pitäväni tästä herkuttelusuklaasta.

Jarkko 24.09.2014
Vaaleassa suklaassa on kovin esanssinen mansikan tuoksu. Maku ei paljon tuoksusta parane. Täyte on ruman ruskeaa, olisivat voineet esanssien lisäksi käyttää vaikka väriäineita sen värjäämiseksi, kun tuote ei muutenkaan ole kovin laadukas. Makeus kutittaa kurkkua toisesta palasesta lähtien. Tässä ei juuri suklaata maista, mutta onhan tämä sentään iloisesti raikas karkki.

Päivi 24.09.2014
Milkan maitosuklaan välissä jotakin vaaleaa, joka tuoksuu makean marjaiselle, ehkä mansikalle. Ritisevää ja rapisevaa ekalla haukkauksella ja vahva makeus tulvii suuhun. Mielessä käväisi purukumin ensimaku. Täyte on hallitseva ja jälkimaku on pistävän makea. Pienenä määränä sopiva herkku.

Hanna P 24.09.2014
Milkan maitosuklaata kiinteällä ja vaalealla täytteellä. HYVIN makea tuoksu. Ärsyttävän pientä rousketta täytteessä. Täytteen maku on aika keinotekoinen, mutta kirpakkuutta kiitettävästi, ettei makeus saa ylivaltaa. Hyvä tuote.

Eeva-Liisa 23.05.2014
Tuoksuu mansikalle. Pienet rakeet täytteen seassa tuovat mukavan suuntuntuman. Todella makea. Kesäinen. Mansikka ei maistu esanssiselta, jota aina näissä mansikkasuklaissa pelkään. Mukava jälkiruokasuklaa. Suklaa jää hieman sivuosaan, mutta maistuu kuitenkin.

Teresa 15.05.2014
Milkan maitosuklaata vakoisella täytteellä, jossa näkyy pieniä punaisia pisteitä. Tuoksuu todella voimakkaasti teolliselle mansikalle. Alkumaku on mitätön, mutta se onneksi paranee hetken päästä. Maku on loppua kohti voimistuva, mansikkainen ja jogurttinen. Voimakkaasta tuoksusta odotin paljon voimakkaampia makuja, tällaisenaan tämä oli kyllä pettymys. Liikaa makeutta, liian vähän makua, ja ne vähätkin maut kovin teollisia. Ei nyt hirveän pahaa, mutta ei kyllä mitään hyvääkään.

Anita 12.05.2014
Nam, mansikan tuoksu ja maku tuntuvat jo ensi palaa maistellessa. Joghurtti on kuin lämmintä jäätelöä - pehmeä maku.Mansikasta jää pitkä, hieman kirpeähkö ja hapan jälkimaku. Kuorrutuksen suklaatakin on ihan kohtuullisesti.

Miriam 18.04.2014
Mansikkaisen tai mansikkaesanssisen tuoksuista ja makuista maitosuklaata. Joukossa pikkuisia, kovia, kirpeitä krispejä. Niiden pitäisi kai maistua mansikalle tai jollekille punaiselle marjalle. Yleisesti makeaa, krispit ovat kirpeitä. Jälkimaku on kirpeän mansikkaesanssinen. Kirpeys tasoittaa ällönmakeutta.

Jenni V 05.04.2014
Sokkomaistelukääreestä paljastuu taas milkaa, tällä kertaa kyseessä on täytesuklaa ja palat ovat melko isoja. Maitosuklaata on kohtuullisen ohut kerros verrattuna vaaleaan täytteeseen. Tuoksu on vahvan esanssisen mansikkajugurttinen, joten johtopäätös suklaan nimestä on helppo tehdä.

Puraisen suklaata ja suklaa maistuu juuri sille kuin tuoksuukin. Maitosuklaata on aika lailla passeli määrä täytteeseen nähden, joka on suklaaseen sopivasti hapahkon makeaa. Jugurtin joukossa on kirpeämpiä pieniä "mansikkarakeita" joiden maku on enemmänkin kovan mansikkakarkin esanssinen kuin luonnollinen. Mielikuva osoittautuu oikeaksi kun netissä myöhemmin kurkkaan tuoteselostetta: aitoa mansikkaa on ihan 0,18%... Sinänsä esanssisuus ei ole paha juttu, tällaisena karkkimaisena perussuklaana tämä on ihan hyvää suklaata. Mutta siis vain perustasoa, eli kolme pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani