Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka choco jelly grosstafel
Tuotteen Milka choco jelly grosstafel valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 ja löytyy top 100 -listan sijalta 61. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 22.11.2015
Ohoh, onpas tämä saanut kovat arviot ennestään... Kyseessä on siis 250g jättilevy ylimakeaa vaaleaa maitosuklaata, höystettynä hedelmänmakuisillä pehmeillä "geeli"karkeilla, värikkäillä kaakaorakeilla ja "poksahtelevilla" hedelmärakeilla. Levyn palaset ovat epämääräisen muotoisia ja -kokoisia, sikin sokin kuten pihapolun mukulakivetys. Palaset on koristeltu myös vaihtelevasti, erilaisilla painaumakuvioilla ja tähdillä. Itse olen niin tylsä, että olisin kaivannut levyyn selkeitä rivejä josta palaset lohkeavat nätisti irti.

Suklaan seassa näkyy isompia tummanvioletteja täpliä ja lohkaistessa myös sateenkaaren väreissä vaihtelevia suklaarakeita. Poksahtelevia rakeita ei silmämääräisesti huomaa, mutta suussa sitäkin enemmän. Smack crackle pop -suklaata, ilahduttaa varmaan lapsia niin kuin minua rice crispiesien pipoukot pienenä. Näin aikuisena hiilidioksin ja kirpeän karkin poreilu suussa tuntui lähellä oudolta kikkailulta. Olen siis selkästi tullut vanhaksi.

Poreilun lisäksi suklaassa on varsin paljon erilaisia sattumia. M&M-mäiset suklaarakeet ovat ok, mutta tuovat kyllä jo entisestään ylimakeaan levyyn lisämakeutta. Samaa voi sanoa geelimäisistä isommista hedelmäkarkeista, jotka lisäksi vielä tarrautuvat kovasti kiinni hampaisiin niitä pureskellessa. Kaikesta korostuu minusta hirveä yliyrittäminen, on niin kovasti yritetty saada aikaan jotain kivaa ja erilaista. Minulle vähempikin olisi riittänyt, ja jatkossakin taidan pitää hedelmäkarkit ja suklaan erillään.

Teresa 03.09.2014
Avaan itselleni uuden Milkan suklaalevyn. Sieltä paljastuu isoja palasia maitosuklaata, paloja joissa on kaunis tähtibrodeeraus ja sisältä pilkistää sattumia. Toisissa paloissa sattumat näyttävät olevan sokeripäällysteisiä, värikkäitä rakeita, toisissa jelly-rakeita. Kokonaisuus tuoksuu miellyttävän makealle.

Haukkaan ensimmäisen palasen. Se tuo mukanaan hauskan yllätyksen ja hymyn suupieliin: tässähän on mukana poksurakeita kaiken muun lisäksi! Siis niitä, jotka sihisevät ja rätisevät suussa kun kastuvat, niitä joita lapsuudessani myytiin kioskeissa! Sokerirakeet rapisevat lisäksi mukavasti hampaissa ja jellyrakeet taas ovat mukavan sitkeän tuntuisia. Maku- ja tekstuurikirjo on laaja ja miellyttävä. Tätä suklaata saa syödä kaikilla aisteilla, sillä tavallisten maun ja tuoksun lisäksi tarjolla on apetta myös kuulolle, tunnolle ja näöllekin. Makea suklaa sitoo kaiken todella herkulliseksi kokonaisuudeksi.

Huomaan yhä vain virnisteleväni, usean palan jälkeenkin. Suklaa on kuljettanut minut mukanaan lapsuuden muistoihin. Nauru, ilo ja viattomuus, pitkät kesät ja talvien upeat tähtitaivaat vilisevät mielessäni. Tämä on ihan parhautta!

Virpi 31.01.2014
Tuotteesta tulee blokkisuklaan vaikutelma. Palaset ovat paksuja joissa on karkinpuolikkaita ja tähtikuviointi. Suklaa vaikuttaa ulkonäöltään lapsille suunnatulta. Tuoksu on vaalean maitosuklainen ja ensimmäisenä tuote maistuu lähinnä makealta. Tämän jälkeen suussa alkaakin poreilla ja yllätys on valmis. Poreilevia rakeita! Tämä alkaa väkisinkin hymyilyttää ja maiskututtaa. Karkit ovat hiukan sitkeitä, mutta muuten kokonaisuus tuo mieleen lapsuuden kiskan raepussit ja vapun. Must juttu lapsille tuliaisiksi.

Sari H 29.01.2014
Maitosuklaata, kivan näköinen. Haukkaan palan ja sirkus astuu tajuntaani. En ole ikinä laittanut suuhuni yhtäaikaa suklaata ja hedelmäkarkkeja, harmi sinällään, koska ne ovat tässä suklaalevyssä täydellisesti yhteistyössä. Syödessä suussa alkaa poksahdella mukavasti, mukaan on ujutettu karkkirakeita. Lisäksi seassa on pieniä sokeripäällysteisiä karkkeja, ihan kuin puolet karkkikaupan hyllystä olisi laitettu yhteen suklaalevyyn! Tosi omituinen ja ihana levy.

Jarkko 26.01.2014
Maitosuklaan seassa näkyy epäilyttäviä väripilkkuja. Ne osoittautuvat suklaakuorisiksi sokeripommeiksi, jotka lapsuudenaikaisten karkkien tavoin ritisevät suussa joutuessaan tekemisiin syljen kanssa. Nimen perusteella odotin tältä jotain ihan muuta ja olen siksi pettynyt. Odotin jelly beanseja, eli niitä sitkeänpehmeitä herkullisia hedelmänamuja, mutta sainkin ritisevää ja rapisevaa kamaa vaaleassa suklaassa. Mutta oh-hoh. Juuri kun pääsin puhumasta jelly beanseista sellainen osuikin suuhun. Ihana hedelmäinen sitkeänpehmeä jelly bean, missä ovat kaikki kaverisi? Jelly beanin maku on aivan mahtava, mutta en tiedä onko noita useampaa eri makua levyssä. Turhan harvassa olivat nuo jellyt. Porukalla syötiin koko iso levy ja siitä taisi löytyä 5 papua. Ritinä ilastuttaa lähinnä lapsia. Aikaisemmatkaan ritinäsuklaakokemukset eivät saaneet hyppimään ilosta.

Hanna P 26.01.2014
Tosi jännän näköisiä paksuja maitosuklaan paloja. Tosi makea tuoksu. Mukavan rohisevaa suklaata. Makeaa on, ja pieni "ilotulitus" kyllä suussa raksuu, kun jotkut osaset siellä jatkaa elämäänsä vielä nielemisen jälkeenkin. Jotain sattumaakin on, mutta omaan palaan niitä ei satu. Kyllästyyköhän tähän "raksupoksuntaan" suussa? Ylimakea, mutta muuten hyvä ja jännä tuote.

Iikka 26.01.2014
Todella mielenkiintoisen näköisiä paloja. Sisällä näyttäisi olevan ameriikan pastillia tms. Maussa on karkkia ja ehkä suolaa. Rohisee mukavasti ja sirisee (!). Olen nimittäin kuulevinani ääniä pääkopan sisältä. Suklaata kaikille aisteille siis!

Janne J 25.01.2014
Makean maitosuklaan tuoksuista. Houkuttelevan paksuja palasia. Pureskeltaessa jotkin rakeet suklaan seassa rouskuvat hampaissa ja jatkaavat vain rouskumista, kunnes lopuksi alkavat kuplimaan ja paukkumaan suussa. Erikoista ja hieman jopa epämiellyttävää, tulee jokin karkki lapsuudesta mieleen. Suklaa on perustason vaaleaa maitosuklaata, en keksi siitä juuri mitään erityisempää sanomista. Lisukkeesta joko pitää tai ei. Minua nuo suklaan joukossa olleet "poretabletit" ärsyttivät sen verran, että laskin arvosanaa numerolla.

Katja Ke 25.01.2014
Iloisilla tähti- ja kiemurakuvioilla koristelu maitosuklaa, jonka sisältä pilkistää värikkäitä rakeita. Lapsille markkinoitu tuote kaiketi kyseessä. Suklaa ratisee suussa ja makeat hedelmäkarkit ovat yllättävän pehmeitä. Kuin olisi lastenkutsuilla vierailemassa. Ratina ja poksahtelu suussa on aika hauska lisä. Seassa hoksaan myös smarties-tyyppisiä karkkeja. Maitosuklaakin on maitoisaa ja kinuskisen makeaa hyvällä tavalla.

Kirsi I 22.01.2014
En olisi ihan vähällä uskonut antavani tämmösiä pisteitä Milkan suklaalle. Ostin lähimarketin viidenneksi viimeisen levyn, enkä saanut uutta enää parin päivän päästä... Odotin imelää maitosuklaata ja sokerisia karkkirakeita, en edes lukenut tuoteselostetta. No, yllätys oli kaikissa suklaan komponenteissa. Onhan tämä Milkan tavanomaista, makeaa maitosuklaata, imelyydestä huolimatta täyteläistä, mutta karamellitakeet onnistuvat pehmentämään sokerisuuden. Karamellirakeita on runsaasti, niitä on monen makusia - ja mikä parasta, ne poksahtelevat suussa! Ihan kuin riisimurot lautasella. Poksahtelun myötä makeuteuden joukkoon sekoittuu mukavaa kirpeyttä. Suussa poksahtelu tuntuu ilotulitusmaien hauskalta. Koko iso levy katosi parempiin suihin parissa päivässä, vaikka kuinka yritin säästää sitä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani