Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka naps mix (147g)
Tuotteen Milka naps mix (147g) valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Miia 24.10.2014 : 380g:n pussi, joka sisältää 80 kpl Milka-suklaapaloja yksittäiskäärittynä. Makuja on kolmea erilaista: perus-maitosuklaa, hasselpähkinä sekä mansikka. Palaset ovat melko ohkaisia, n. 2cm x 3cm kokoisia, eli varsin hyvänkokoisia - tosin hidasta näiden nauttiminen on, kun jokainen pala pitää erikseen vapauttaa kääreistä. Sopivat siis paremmin rauhalliselle kahvihetkelle tai pikkuherkutteluun, eivät pakonomaiseen makeanhimoon :o)

Vaikka yhdistyksen kuvassa suklaapalat esitetään pakattuna pienikokoiseen pahvirasiaan "karkkipussin" sijasta, huomasin, että suklaapalat ovat pussissa sekä kansikuvan rasiassa identtisiä, joten otin vapauden arvioida nämä pussissa saamani tuliaissuklaat täällä.

Arviossa otan huomioon vain keskiarvon, laadullinen keskiarvo jää laskematta, koska kunkin pussin/rasian sisältö tuskin täysin identtinen.

Maitosuklaa:
Sinisellä värikoodilla varustettu konvehti. Tuoksu on maitoinen, hiukan aromaattinen, halpis-joulukalenterikonvehtia muistuttava. Makeaa on, reilusti maitoinen maku, pehmeä, hiukan pähkinäinen ensimaku jopa. Ei tämä kyllä kaakaoisuudella loista, mutta palasen ohkaisuus saa suklaan maistumaan vallan herkulliselta. Makeaa on, mutta ihanan pehmeää ja maitoisaa herkkusuklaata - perussuklaa toimii aina. 3,5 p. ---> 4 p.

Hasselpähkinä:
Vihreällä värikoodilla varustettu suklaapala. Tuoksu lupailee pähkinäistä makuelämystä. Hasselpähkinä on hienonhienona rouheena suklaan seassa, minkä ansiosta suutuntuma on runsaan rouheinen ja allekirjoittanutta miellyttävä. Toimisi ehkä paremmin hiukan paksumpana palana. Mutta silti, ihana suutuntuma, pähkinä sopii Milkan suklaan kanssa taittaen ehkä hiukan makeutta, loppumaku on tasapainoinen suklaan ja pähkinän yhdistelmä, joskin hiukan rasvainen tuntu. Silti ihanaa ja niiiiiin koukuttavaa! Lisää näitä, kiitos! 4 p.

Mansikka:
Punaisella värikoodilla varustettu suklaapala. Hento, mutta silti hiukan ärsyttävän esanssinen mansikan tuoksu. Mansikkaesanssi näyttäisi olevan hyvin ohuena sydämenä suklaan sisällä. Joku rahisee hampaissa, joku hyvin sokerinen, joka taittaa ensin joksikin alkoholiksi ja lopulta tunnistettavasti mansikaksi. Kivan kirpeähkö mansikka-aromi, ei lainkaan niin esanssinen, mitä tuoksu antaa ymmärtää. Sopii Milkan makean suklaan kanssa yksiin ja kirpeys taittaa miellyttävästi liikaa makeutta. Silti pussin heikoin lenkki, vaikka onnistunut tämäkin. 3 p.

Keskiarvoksi saadaan siis 3,67 (jos tuo maitosuklaan 3,5 huomioidaan nelosena, jonka nyt teen), joka pyöristyy neloseksi. Ja kyllähän nämä konvehdit kruunaavat sunnuntai-iltapäivän kahvihetken vallan mainiosti! Suklaahimoa varten kannattaa hankkia jotain, jonka kuorimiseen ei mene aikaa niin pahuksenmoisesti kuin näiden konvehtien kanssa... :o)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset