Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka lustige oster-küken
Tuotteen Milka lustige oster-küken valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 05.04.2013
Milkan pääsiäistuotteista pääsi maistoon neljä lystikästä pääsiäistipua "mit tollem klappereffekt" eli sisällä on vielä suklaarakeita pitämässä kivaa ääntä. 29-grammaiset tiput on pakattu violetinsävyiseen muoviin. Sopii hyvin Milkan brändiin väritykseltään, mutta rahiseva muovi on hiukan halvan oloinen pakkaus, ja se ei suojaa figuureja kovin hyvin. Itse figuurit on selkeästi lapsille suunnattu, hölmöltähän ne näyttävät. Niiden muotoiluun ei ole käytetty paljoa ajatusta, maatuska tulee mieleen. Jokaisella on vielä mainoksena Milka-huivi kaulassa.

Avatessa tipukääre paljastuu kääreestä pystyviivoitettu maatuska, eli mihinkään tipumuottiin ei ole investoitu. Tuoksu on milkamaisen makea. Suklaata on melko paksu kerros, ja sisällä on sitten niitä luvattuja suklaarakeita, mutta yllättävän vähän, olisiko ollut viisi. Ne näyttävät vähän onnettomilta figuurin pohjalla, yksi on jäänyt kiinni suklaaseen valuvaiheessa. Väritykseltään ne ovat tylsiä, ruskeita ja valkoisia, ranskanpastillin kokoisia. Niiden makukin on jotenkin outo, kuori on mukavan rapsakka, mutta kuoressa on outo sivumaku josta en pidä. Hyvin makeita ovat.

Kun vielä veteli nuo makeet rakeet kesken figuurin syönnin, alkoi loppufiguurin makeus tympiä. Tuote kaipaisi siis raikkautta vähän kaikin puolin: kuoren ja pakkauksen designiin, valumuottiin, suklaan ja rakeiden makuun sekä rakeiden väritykseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani