Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka luflée/bubbly caramel grosstafel
Tuotteen Milka luflée/bubbly caramel grosstafel valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Joblo 21.01.2014 : Erinomainen toffeesuklaa! Ilmakuplakoostumus tekee suklaasta entistäkin maistuvampaa. Makeaa ja addiktoivaa.

Kaakaolehmä 15.02.2013 : Kurkkua polttavan imelää. Rakastan ilmakuplasuklaata, ja tämän tuotteen harmi onkin se että siihen on lisätty tuo kinuski :D Ilman sitä tämä olisi herkkua. Pidän makeasta, mutta tämä tuote on kinuskin kera aivan liian makeaa. Palaset ovat hauskoja, mutta jokseenkin hankalia paloitella, sillä niiden välissä ei ole suoraa "apuviivaa".

Miia 12.02.2013 : Kuplamaitosuklaata valuvalla kinuskitäytteellä. Levy on oikein veikeän näköinen, sillä palaset ovat kuplan muotoisia. Levyn palastelu on sen sijaan hyvin hankalaa, sillä palasista tulee neljän kuplayksikön kokoisia... Nooh, sivuseikka. Kinuskitäyte on sijoitettu sinne "kuplaosion" sisään. Maitosuklaa on maultaan varsin makeaa, mutta silti miellyttävän pehmoista ja maitoista - kuplakoostumuksen ansiosta suklaan maku tulee jotenkin entistä samettisempana ja pehmeänä, kuplasuklaa rouskuu aluksi suussa, kunnes se nopeasti sulaa ihanaksi, pehmeäksi suklaaelämykseksi. Kinuskisisus on myös erittäin makea, mutta miellyttävän kermainen. Ihanan pehmeää, samettista, nautinnollista, pahuksen koukuttavaa - ja todella makeaa. Makeudesta huolimatta tässä on aivan ihana nautiskelusuklaa, jossa on oikeastaan kaikki komponentit loistavassa balanssissa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani