Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka luflée/bubbly caramel grosstafel
Tuotteen Milka luflée/bubbly caramel grosstafel valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Kirsi I 21.08.2013
Levyn pohjakerros on ilmakuplasuklaata, jonka yksistään olen jo todennut kaikinpuolin köykäiseksi esitykseksi. Tässä on pinnalla kookkaampia puolipllon muotoisia kuplia, joiden sisällä on valuvaa karamellitäytettä. Toffee on täyteläisen kinuskista ja makeaa, tuo sopivaa lisää kuivakkaalle ilmakuplasuklaalle. Toffeen määrä on sopiva, onnistun olemaan sotkematta sormiani, joten ei valu liikaa, enempi toisi liikaa makeutta. Ja makeutta tässä on ihan riittävästi, mutta sokeri ei jää päällimmäisenä mieleen eikä ainakaan kirvele suussä jälkikäteen kuten jossain toisessa suklaassa teki. Tätä vain ottaa levystä palasen toisensa perään.

Jarkko 07.03.2013
Levyn muoto on niin kaukana suklaalevyn perinteisestä muodosta kuin voi olla. Muotoa voisi kenties kuvata sanoilla "yhteenpuristettuja ilmakuplia". Koostumus on sellainen, että pohjaosa levystä on ilmakuplasuklaata eli suklaa on hötylää ja täynnä pieniä ilmakuplia. Tämän kerroksen päällä on sitten isompia kuplia, joiden sisällä on toffeeta. Kokonaisuus on niin makeaa että korvia kutittaa, mutta en pysty lopettamaan syömistä... Toffee ja maitosuklaa yhdessä toimii useimmiten ja tässä tapauksessa toffee on sitä parasta varianttia, ei siis lainkaan rakeista tai möykkyistä. En lainkaan pidä tuosta hötylän ilmakuplasuklaa-pohjakerroksen koostumuksesta, mutta maku on ihan omaa luokkaansa karkkipäivän karkkina. Tämä jos jokin on mässäilysuklaata. Ei sokerihiiri raidoistaan pääse, vai miten se meni.

Hanna P 15.02.2013
Caramel-suklaata yhdeltä lempimerkeistäni eli odotukset ovat kovat. Tosi hauska ja reilun kokoinen levy, vaikka saman kokoisia paloja on tosi vaikeaa saada. Pettymys onkin kova kun kyse on ”ilmatäytesuklaasta”... Yhden palan kun ottaa, menee suklaa littaan ja täyte sotkee sormet, vaan hyvää täytettä on! Tuoksu peruskaramellinen. Maku on tosi makea ja makea kinuski kyllä hallitsee koko makua. Suklaa lähinnä statisti ja ehkä parempi niin...Kevyt rakenne sopiikin yllättävän hyvin tuotteeseen, sillä on kyllä tosi tuhti ja makea maku...hieman liikaakin! On kyllä tosi hyvää ja tyydyttää pahimmankin makean nälän, mut jotenkin vaan kaikkea on vähän liikaa. Vaikka yleensä pidän persoonallisista tuotteista, tässä on yritetty vähän liikaakin ja vaikka yleensä tykkään makeasta, menee makeus tässä jo vähän yli. Vaan vähästä ainakin hyvää, montakohan palaa täytyy syödä saadakseen ”makea-ähkyn”...ei varmaan kovin monta...täytynee kokeilla!

Saara 12.02.2013
Höttösuklaata, jonka sisällä on jotakin toffeentapaista. Pohja, tai siis tämä maitosuklaaosio joka on täytteen alla, antaa kivan suutuntuman. Makuhan on erittäin imelä ja minusta jopa halvahko, kun en näistä Milkan maitosuklaista muutenkaan oikein innostu. Periaatteessa tämä menisi ihan, ainakin jonkun kirpeämmän kuten marjojen ja miedomman kuten jäätelön parina, mutta pelkkänä suklaana ei tee mieli toista palaa. Höttösuklaat eivät huijaa, sillä täyteläisyys puuttuu ja kokonaisuudesta jää sittenkin jotenkin tyhjä olo. (Vaikka Stratos sellaisenaan on kyllä ihan ok!)

Iikka 11.02.2013
Hyvän tuoksuista ja jännännäköistä suklaata. Pulleat ja pallaet palaset ovat sisältä kuohkean näköisiä. Samaa kuohkeutta ei löydy maussa tai suutuntumassa. Sisällä on myös jotain tahnaa ihan kupolin päässä. Tämä kinuskinen aines on varsin makeaa. Vaikka aluksi olinkin sitä mieltä ettei tätä paljoa tämän makeuden takia voi syödä, huomaankin neljän palan jälkeen haluavani vain lisää. Eihän tätä mitenkään turhan persoonalliseksi voi kuin ulkonäön perusteella sanoa, mutta perusasiat ovat hallinnassa. Hyvää maitosuklaata ja hyvää kinuskia. Herkkupalalle neljäpistettä. Sopinee myös äkilliseen energian tarpeeseen

Miriam 09.02.2013
Oi ilmavaa kuplasuklaata. Tästä koostumuksesta minä pidän. Suklaa on ihanan makeaa, keski-eurooppalais-tyyppistä. Rakastan ilmakuplia suklaassa, ne tuntuvan ihanalle suussa. Myös suklaan muotoilu on mieluista. Isojen kuplien sisässä on makeaa toffeeta. Valtavan makeaa suklaata, todella makealla täytteellä, mutta sopivan makealle, ei ällöttävän makealla. Täydet viisi pistettä tälle suklaatte ehdottomasti!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani