Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka oreo
Tuotteen Milka oreo valmistusmaa on Espanja. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Katja 11.10.2015 : Aivan ihanaa suklaata. Ehkä parhain Milka suklaa mitä olen tähän mennessä syönyt. Vähän tulee mieleen Kinder Maxi, johon on lisätty Oreo-keksin murusia, mutta tämä ei ole yhtä makeaa, kuin Kinder Maxi, vaan nuo ihanat keksin murut tasoittaa ja täydentää makua.

Henri 27.07.2015

Hilla 23.06.2015 : Täydellistä, ehkä suklaista parhainta;-)

Joblo 01.06.2015 : Tämä suklaa maistuu todella hyvältä ja pehmeältä. Maitokreemi ja kaakaokeksin kappaleet yhdessä Milkan maitosuklaan kanssa toimivat erinomaisesti. Minun Turkista ostetun levyni valmitusmaa oli Saksa.

taina 13.11.2014 : siis milka oreo suklaaseen jää koukkuun oikeesti. Milka oreo fanit , Milka Oreo suklaata saa Tallinan satamasta ( marketista)

Miia 28.10.2012 : Ohuehko maitosuklaalevy, jossa vaalea, kreemimäinen täyte, jonka seassa Oreo-keksin murusia. Ensimaku on hyvin makea, pehmeän maitoinen, kinderimäinen. Oreo-keksi on suurina murusina kreemin seassa ja murusia on varsin runsaasti. Keksinmurut hiukan tasapainottavat makeutta, loppumaussa Oreo tulee yksinomaan esille itse suklaan ja kreemin kadotessa tyystin alkumaun mukana. Hyvin makeaa ja rasvaisuus maistuu selvästi. Koostumus on muruisuuden ansiosta oikein kiva. Vähän "lapsekkaan" makuista ja jotain luonnetta puuttuu. Silti ihan kiva näin aamukahvin kylkiäisinä parin palan verran, ei toimi suurempina määrinä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani