Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka oreo
Tuotteen Milka oreo valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 08.03.2016
Maistelin jo aiemmin Milka-oreota patukkana, ja nyt maistoon pääsi 100g levyversio. Ja toimii tämä hyvin kyllä levynäkin... Maitosuklaat on makeaa, mutta sitä tasapainottaa todella runsas määrä kindermäistä kreemitäytettä sekä erityisesti kivan tumman kaakaoiset rapsakat keksipalat. Kokonaisuus on kyllä mielestäni oikein maukas, kaikki komponentit maistuvat sopivasti. Pieni miinus kuitenkin tuhtiudesta ja makeudesta.

Iikka 07.11.2014
Maitosuklaan alla on keksimäistä murua ja jotain mössöä. Kokonaisuus on miellyttävän tuntuinen ja makuinen. Makeaa mättösuklaata parhaasta päästä.

Teresa 16.05.2014
Milkan maitotäytesuklaata, näyttäisi olevan jokin valkea täyte maitosuklaan välissä, ja täytteessä tummia sattumia. Tuoksu on jotenkin, ööh, kakkumainen? Siis browniesit tulee tästä tuoksusta ekana mieleen. Hahaa, tää maistuu ihan Dominolta tää täyte, siis siltä keksiltä! Käy yllättävän hyvin yhteen suklaan kanssa tällaisessakin muodossa, vaikkakin epäilen kyllä että kyseessä on Oreo-keksi, ei Domino (muistan nähneeni mainoksen Milkan Oreo-suklaasta). Makeaahan tämä on, mutta mukavasti ratisevat keksinmuruset hampaissa ja maku on mielestäni loistava. Nam!

Anita 12.05.2014
Nyt tuli vastaan juuri se Milkan uutuksista, joka miellytti vähiten. Yhdistelmä maistuu jotenkin lälly-ällö makealle. Oreo keksin muruset ovat kyllä ihan itsensä makuisia, mutta se valkoinen mössötäyte pilaa kokonaisuuden, koska sitä on mielestäni suhteettoman paljon. Suklaa ei kyllä suuremmin juhli omalla osiollaan. Autobaanaherkuttelu jäi hyvin lyhyeksi ja tuliaissuklaat on jo jaettu eteenpäin.

Olli P 18.04.2014
Paksuja maitosuklaapaloja, joissa kreemitäyte tummilla keksi sattumilla. Pehmeää, jossa keksit tuovat rapeutta. Keksimurut todella epätasaisesti jaoteltu: osassa paloja niitä on oikein runsaasti, joissakin vain muutama. Kindermaxi tulee tästä mieleen (jos jättää sattumat pois) kaikkinensa. Kermaisen makeaa alusta loppuun, mutta vaikka makeus onkin voimakas niin se pysyy tasaisena ja siedettävänä sekä miellyttävänä. Keksin palat eivät juuri tuo lisämakua vaan kivan tuntuman rapeudellaan. Kokonaisuudessaan keksi saisi olla hieman enemmän esillä, mutta mukavan makoosta syötävää miellyttävällä tuntumalla silloin kun keksiä osuu palaan enemmän kuin pari murua.

Mikael 17.04.2014
Kaksi ohutta maitosuklaalevyä, välissä keksikerros, kovin äkkiä sulaavaa suklaata, Liian mieto maitosuklaa, enemmän makeutta niin olisi maistunut. Lyhytkestoinen jälkimaku.

Miriam 16.04.2014
Maitosuklaata, jonka sisällä valkoista massaa jossa vielä ruskeita huokoisia kokkareita. Makeaa ja kermaista. Kokkareet rapeaa keksimäistä krispiä, jotka eivät juuri maistu, mutta tuovat suutuntumaa. Tuote menee kokonaisuudessa äklönmakean puolelle ja kaipaa kaipaa jotain joukkoonsa tasoittamaan makua.

Jarkko 25.05.2013
Milkan vaaleassa maitosuklaassa on jonkinlainen maitokreemitäyte, jonka seassa on mustia keksinpalasia. Maitokreemi tekee kokonaisuudesta suunnattoman makean ja kun siihen lisätään keksinpalaset, jotka varmaankin koostuvat 80% sokerista, voi varmaan jo kuvitella makeustason. Keksit ovat mietoja maultaan, mutta sen verran palaset maistuvat, että maun erottaa. Kertakokeilu riittää.

Päivi 08.06.2012
Espanjan tulijaisena tietysti Milkaa minulle. Tällä kertaa Oreo-kekseillä. En muistaakseni koskaan ole Oreo-keksejä maistanut. Suklaa on vaaleaa maitosuklaata ja siellä täällä mustia sattumia. Olisin varmasti luullut että salmiakkia tai lakritsaa ellen olisi tiennyt, että on noita keksejä. Suklaa ei oikeastaan tuoksu. Tää on pehmeää, makeaa, sokerista ja rasvaista. Välissä vaaleaa täytettä ja oreo-keksien palasia. Keksit tasoittaa rasvaisuutta ja mielestäni kyllä sopivat hyvin. Eivät oikein maistu ainakaan ensimmälisellä palasella. Keksin palaset on kovia verrattuna muuhun tässä suklaassa. Vaniljainen maku käväisi pikaiseltaan suussa. Täyte varmaan kreemitäytettä. Syötyään palasen niin maku katoaa kyllä nopeasti suusta, että sit pitää jo miettiä että millekkö se nyt maistui. Ihan ok tuote. En välttämättä ekana ostaisi, mut merkkiuskollinen olen Milkalle että niitä on ostettava jos vaan jostakin sattuu löytymään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani