Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel pralinés choco cacao
Tuotteen Milka amavel pralinés choco cacao valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 25.05.2012
Hauskoja konvehtin näköisiä paloja. Johan on kiva koostumus. Maitosuklaata päällä, pohjalla paksu, sellainen ilmasuklaamainen kerros. Oho, pala karkas kesken kaiken kuin varkain suuhun. Ja ei kun uudestaan uudella palasella. Noniin, ilmasuklaamaisen kerroksen päällä on suklaakastiketta tai hyytelöä. Väriltään kyllä melkein mustaa. Täydellistä. Tässä ei oo mitään moittimista. Maku on täyteläinen ja makea, täydellinen. Jälkimaku pysyy makeana. Yllätysyllätys, tää olikin Milkaa. Olisi pitänyt arvata. Milka, maailman paras suklaamerkki. Tätä kyllä aivan ehdottomasti ostan, kun joskus tulee tilaisuus.

Iikka 24.05.2012
Maitosuklaatyyny sisältää jotain puolijuoksevaa tahrivaa tavaraa. Olisiko siirappia, josta on keinotekoisesti otettu maku pois. Onhan sisällä myös jotain suklaamoussen kaltaista vähintäänkin yhtä mautonta mönjää. Mutta kokonaisuudessaan mykistävän typerä tuote. Eihän tätä pois sylje, mutta.....

Hanna P 24.05.2012
Hauskanmuotoisia "maitosuklaakonvehtityynyjä". Tuoksu mieto ja hyvin perusmaitosuklaan. Sisällä tummaa, aika löysää ja venyvää kaakaonmakuista täytettä sekä suklaamoussea. Hyvin makea elämys. Haluaisin tykätä tästä, varsinkin kun yleensä tämän tehtaan tuotteista tykkään (nyt en ihan sokkona maistele). Vaan jotenkin hampaaton kokonaisuus ja niin kovin makea. Toki seitsemällä aiemmin maistellulla tuotteella voi olla vaikutusta asiaan, mutta nyt vaan maistuu suussa ällöttövä makeus. Vaan ei tämä pahaakaan ole ja makeannälässä varmasti oivakin tuote.

Janne J 24.05.2012
Tylsä tuoksu, mikä toisaalta sopii hivenen vaatimattomaan ulkoasuun. Konvehtien täyte jää tällä(kin) kertaa arvoitukseksi, mutta jotain tyylikästä kaakaoisessa ja hivenen pähkinäisessä maussa selvästi on. Selvästi makeaa, mutta siltikin maku on hyvin tasapainoinen, kuorisuklaa passaa loistavasti yhteen täytteen kanssa. Kokonaisuutena miellytti suuresti makuhermojani ja kun en oikeastaan keksi mitään negatiivista sanottavaa, on tämä vähintäänkin nelosen arvoinen pläjäys.

Jarkko 24.05.2012
Konvehtimainen suklaanamu pitää sisällään todella tummaa "suklaanestettä" ja lisäksi vaaleampaa tryffelimäistä täytettä. Tummasta väristä huolimatta maku ei ole järin tummasuklainen, vaan enemmänkin sokerinen. Jotenkin jopa suklaan maku tuntuu jäävän ihan hukuksiin, mutta ei pelkästään makeuden vuoksi. Miksi tästä ei oikein saanut makuja irti vai kerkesinkö jo unohtaa maut kun kirjoittamisessa viivähti hetkinen? Keskinkertaisuutta siis, joskin makeaa sellaista.

Teresa 24.05.2012
Näyttävätpä nämä vekkuleilta. X-mallisia täytesuklaita. Sisällä on jotain tummaa kastiketta ja suklaamoussea. Kastiketta pähkäilin pitkään - onko se nyt suklaata vaiko peräti lakritsia? En oikein osaa sanoa, väriltään se voisi olla kumpaa tahansa, ja maku on niin mitäänsanomaton että ei siitäkään voi päätellä. Kyllä sen on kuitenkin pakko olla suklaata, kai nyt lakritsi sentään edes joltain maistuisi, ei se voi olla näin mautonta. Noh, kaikki yhdessä muodostavat äklömakean, joskin suutuntumaltaan erittäin mukavanoloisen kokonaisuuden. Ei kuitenkaan sytyttänyt tämä yhtään, kun ainoa "maku" minkä maistoi oli makeus. Ei tämä kuitenkaan yökkäys-reaktiotakaan aiheuttanut, joten siitä 2.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset