Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka lila stars snax
Tuotteen Milka lila stars snax valmistusmaa on Slovakia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 20.12.2011
Suloisia maitosuklaapalleroita. Kevyitä ja makean maitosuklaisen tuoksuisia. Jee, sisällä pähkinä tai vastaava ja muutakin rouskuvaa. Onhan nää aivan todella makeita ja suuhun jää jokin lähinnä kinuskinen maku, mut hei, antakaa mun tunnustaa, tällainen makea ja rouskuva pallo vaan on niin mun juttu :D

Teresa 13.12.2011
Kivoja palleroita. Jei, täällä on kokonainen pähkinä sisällä. Oliskohan jotenkin kandeerattu tai muulla tavoin sokeroitu tahi pinnoitettu tuo pähkinä, on sen verran makea. Ja katsos, suklaatakin on kahdessa kerroksessa, ensin päällä maitosuklaata, sen alla valkoista. Jostain syystä tästä kokonaisuudesta tulee mieleen Ferrero-suklaakonvehdit, eikä se ole ikinä suklaalle häpeäksi. :) Makeata tämä on toki, mutta ah niin hyvää...ja hammaskalustollekin on kivasti töitä. Yksinkertaisesti tämä on, Pauli Hanhiniemeä hieman mukaillen, hyvää ja maukasta!

Päivi 09.12.2011
Kivoja suklaapalloja. Jee, sisällä pähkinä. Ihana koostumus. Kerroksittain, päällä maitosuklaata, seuraavaksi jotakin valkoista, ilmeisesti maitokreemiä, suklainen kerros, jotakin krispiä suklaakerroksen seassa ja ytimenä kokonainen hasselpähkinä. Tätä kelpaa rouskutella. Tässä on monenlaista makua. Kokonaisuus meni nappiin.

Jarkko 08.12.2011
Maitosuklaapallo, jonka sisuksena kokonainen hasselpähkinä. Pähkinän ja kuorisuklaan välissä on vielä jotain pieniä murusia omassa suklaakerroksessa ja juuri nuo muruset rouskuvat hampaissa pähkinääkin enemmän. Kokonaisuus on yllättävän pehmeä ja helposti pureskeltava. Pähkinät ovat pääosin neutraalin mauttomia. Suklaan maku jää kuitenkin mietojenkin makujen alle ja lähinnä makeus on se, joka muistuttaa maitosuklaan läsnäolosta. Keskivertokamaa sarjassa "syön, mutta olen ihan yhtä helposti syömättä".

Kirsi I 08.12.2011
Kerroksittainen pallo, jonka keskellä pähkinäsydän. Maitosuklaata ja jotain rapeaa kerroksina. Erittely on vaikeaa, mutta msut sekoittuvat harminisesti. Rapsakkaa naposteltavaa.

Iikka 08.12.2011
Maitosuklaapalleroita. Puraisu paljastaa sisällä olevan kokonaisen pähkinän. Näitä makeitä palloja voisi syödä varmasti useammankin. Maitosuklaa on varsin makeaa ja jokseenkin vähämakuista. Pähkinän ja suklaan välissäkin on jokin kerros rahisevaa, mikä jää minulle tuntemattomaksi. Jälkimaku on todella makea, mutta hampaiden koloissa lymyävät pähkinän palaset maistuvat jälkijälkimakuna. Varsin syötävä tuote makeudesta huolimatta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset