Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel konditorei mandeltorte
Tuotteen Milka amavel konditorei mandeltorte valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 30.12.2011
Leivoksenomainen tuote ei sinänsä suklaana miellytä. Erittäin makea (liian) ja epäselvät maut.

Eeva-Liisa 04.12.2011
Tosi makea tuoksu ja maku. Maistuu valmiskakulle. Kakkupohja, sulava suklaa ja toffee tuntuvat epämiellyttävältä suussa yhtä aikaa. Tätä suklaata voi syödä päiväkahvilla yhden palan, mutta ei mielellään enempää. Jälkimaku jää kummittelemaan.

Jarkko 01.12.2011
Kuten tuotteen nimikin antaa ymmärtää, on tämä yhtä paljon konditoriatuote kuin suklaalevy. Ehkä enemmänkin. Maitosuklaakuoren sisällä on runsaasti vaalea kuivakakkua, jonka päällä on jonkinlaista massaa. Onko massa sitten mantelia vai toffeeta, jää suureksi mysteeriksi. Makeaa se ainakin on. Kokonaisuutena juuri makeus onkin se ominaisuus, joka päälimmäisenä jää mieleen. Suklaahimoon tämä ei ole paras mahdollinen valinta, mutta suklaisena kahvikakkuna tämä voisi toimiakin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani