Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel konditorei schokoladentorte
Tuotteen Milka amavel konditorei schokoladentorte valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 23.12.2011
Tuhteja houkuttelevan näköisiä palasia. Keksipohja tuo kivasti rapsakkuutta tuntumaan, mutta sisuksen kanssa menty liian makeaan. Epäselväksi jää maut, koska imelyys maistuu vielä pitkään jälkikäteenkin.

Eeva-Liisa 02.12.2011
Ompa paksu levy! Palan ulkonäkö viittaa enemmän konvehtiin. Tuoksusta tulee mieleen ruusut ja mummola. Ensipuraisun jälkeen mielikuva vaihtuu mummon kaapista kahvipöytään kaivamaan valmiskakkuun. Palassa on jännä koostumus, en tiedä pidänkö siitä vai en. Keksimäinen pohja tuntuu kuitenkin toimivan. Päällimmäisenä jää mieleen tiramisu. Sopisi muutamana palana herkutteluun vahvan kahvin kanssa.

Jarkko 01.12.2011
Kuten tuotteen nimikin antaa ymmärtää, on tämä yhtä paljon konditoriatuote kuin suklaalevy. Ehkä enemmänkin. Eroja tässä ja juuri hetki sitten arvioimassani mandeltorte -tuotteessa on kaksi: Kuivakakku on ruskeaa ja massa kakkuaineksen päällä on enemmän toffeemaista. Makeutta tässä tuotteessa riittää vaikka pienelle pitäjälle jaettavaksi, mutta positiivisia makuja tästä ei löydy yhtä helposti. Pieni vivahde alkoholin suuntaan ei paranna elämyksiä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset