Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka crispy snax
Tuotteen Milka crispy snax valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Mona 30.11.2011
Mielenkiintoisia kimpaleita! Ulkonäkö ei kovin laadukkaan oloinen mutta sitäkin kiinnostavampi, suklaamöykkyjä joissa jotain ihmeellisiä rakeita seassa. Erittäin rapeaa, pitää syödä pureskelemalla. Maku TODELLA makea, sokerinen, alkuun (ehkä ulkomuodon suklaapatukkamielleyhtymistä johtuen) toffeinen, samalla kuitenkin hedelmäinen/rusinainen. Imeskelyä yritettäessä suuhun jää lopuksi rusinoita jotka jollain tavalla hieman pelastavat suklaan liialliselta makeudelta.

Hanna P 13.11.2011
Nyt on pantu aamupuuro pellille ja maitosuklaata päälle :) . Ei sentään, mutta jotain muroa tai murua ja suklaata on kuitenkin yhdistetty. Tuoksu tosi makea, suorastaan karamellinen. Ompahan hauskoja rouskuttelupaloja, mut valitettavasti rusinaa joukossa, mistä en niin paljon pidä ja muutenkin on aika ällömakeita. Juu, tokikin vallan hyvin menee makean nälkään ja välipalaksi rankan päivän jälkeen, mut tykkäänkö näistä oikeesti, miksei, mut parempaakin on syöty.

Iikka 12.11.2011
Hauskan kökkäreinen pökäle maitosuklaata. Luulin että sisällä olisi vohvelia, mutta onpas kovaa ja maistuu ihan kaurapuurolle. Karamelli rohisee hampaissa. Jälkimaussa tunnistan rusinan. Mykistävä kokonaisuus. Vie nälän ja makean nälän. Täyteläinen tuote.

Kirsi I 11.11.2011
Harmaapintainen kokkare, tuoksuu riisisuklaalta, sisällä runsaasti rapeita murusia ja sitkeitä hedelmänpaloja - rusinoita kenties. Suklaa sulaa suussa ja häviää samantien näitä täytteitä ihmetellessä, mutta suklaa olikin maultaan vaatimatonta. Hyvä, että makeus tuntuu tulevan rusinoiden luontaisesta makeudesta. Näitä voisi popsia pussillisen. Suklaarusinoita riisisuklaassa, nam.

Päivi 10.11.2011
Kivan kokoinen ryppyinen palanen. Uijuijui, nami, hyvää, lisää! Tässä on kaikkea herkkua. Jotakin venyvää toffeeta. Mietin mitä patukkaa se muistuttaa. Lions tai sinnepäin jotakin. Päällä rypylöitä ja ainakin rusinaa näkyy seassa. Olinkin maistavinani rusinan maun häivähdyksen mukana. Rypylöistä tulee mieleen syödessä itsetehty riisisuklaa. Rusinat olis saanu jättää pois. Niiden takia ei tuu täyttä pistettä.

Teresa 10.11.2011
Ulkonäkö ainakin tosi erikoinen, enpä heti muista tuollaista nähneeni. Tuoksu maitosuklaisen pehmeä, ja rusinoitakohan nuo ovat, jotka paistavat tuosta reunasta? Ratisee kivasti hampaissa, jotain olisiko vehnäpuffia/riisiä tai vastaavaa on mukana. Ja niitä rusinoita, jotka antavat kivasti makeutta muuten melko neutraalille puffille. Päällisen suklaa tasapainottaa ja sitoo maut kivasti yhteen. Tämä on täyttä tavaraa, kaikkea on paljon ja kuitenkin sopivassa suhteessa. Ja suutuntuma on tosi kiva. Tykkään. :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani