Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka daim snax
Tuotteen Milka daim snax valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Hanna P 21.10.2011
Hauskan näköisiä ”möykkyjä” eli maitosuklaalla päällystettyjä jonkinlaisia lastukasoja. Hyvin makeaa on maitosuklaa ja imeskellen ei saa oikein muuta irti. Mutta kun alkaa pureskella, niin siitähän ilo irti lähtee. Hauskaa rouskutella ja suklaan maku melkein peittyy kaikkeen muuhun makeuteen...silkkaa sokeria tai kinuskia, mitä lie! Melkeinpä liiankin makeaa, mutta ei vaan mahda mitään, kun on niin niin hyvääkin. Tällä vois itsensä sokerihumalaan vetäistä!

Satu 20.10.2011
Päälle päin näyttävät kaurasuklaanykeröiltä, mutta vau mikä yllätys! Nämähän ovatkin ihan jotain muuta. Daimia!? Täh, onko??! Voiko olla?! Joka tapauksessa ensimaku on aivan valloittavan herkullisen suolaisen krokanttinen. Suklaata ei maista juuri lainkaan, mutta epäilen sen silti pehmeydellään ja makeudellaan tuovan tähän tuotteeseen juuri sitä oikeaa lisäarvoa. Jälkimaussa viivähtää hetken kauraisuus, joten ehkä tässä jotain sen tyyppistäkin on joukossa, mutta kyllä tämä muuten vaikuttaa rouhitulta Daim-krokantilta, joka on sekoitettu suklaaseen. Herrrkullista rouskuttelusuklaata.

Iikka 20.10.2011
Kivan näköinen möllykkä, joka paljastuu yllättävän kovaksi. Eihän tässä ollutkaan riisiä vaan jotain karamellia/toffeeta tms. Tätä on aivan pakko purra. Karkkipalat rutisevat suussa. Soveltuu hyvin makean nälkään taikka hiukopalaksi. Hieman paahdettu jälkimaku. Ei paha. Onkos tässä sittenkin sitä riisiä... Ai niin, vasta paljon myöhemmin muistan että tässä oli suklaatakin.

Kirsi I 20.10.2011
Röpelöisiä kokkareita, kovia puraistessa, mutta rapeita. Maitosuklaa on köykäistä, rapsakat ja sokeriset krokantit ovat pelastavinaan tilanteen, mutta suuhun ja hampaisiin tarttuva sokeri ja jokin (osoittautuu corn flakesiksi) kadottaa suklaan maun. Paistettua sokeria saa yllin kyllin.

Jarkko 20.10.2011
Epämääräisen muotoiset suklaakuorrutteiset möhkäleet maistuvat ensialkuun pelkästään daimilta, mutta pian makuun tulee mukaan toinenkin maku, eli maissimurot. Olen syönyt tätä samaa tuotetta aiemminkin, tuolloin Maraboun tuotemerkillä varustettuna. Onhan tämä hyvää ja onhan näitä helppo popsia telkkarin tai muun viihdykkeen parissa, mutta jotenkin tämä ei nyt yllä samoihin fiilistasoihin kuin Maraboun vastaava aiemmin. Keskivertoa herkumpaa pupellettavaa kuitenkin.

Päivi 20.10.2011
Ai, ku kiva rypyläinen pala. Muistuttaa S-kirjainta. Suklaa on painava kokoonsa nähden. Ihanan makea krokanttinen suklaa, daim-tyylinen. Tätä ahmisi mielellään lisää. Mopo karkais kyl käsistä tän suklaan kaa. Tuli ihan himo tähän. Täydellistä. Sokkomaistelussa siis. Tässä vaiheessa en tosiaan tiennyt että Milkan suklaasta oli kyse. Nappiin meni. Tosi hyvää!

Janne J 20.10.2011
Hieman vaatimaton ulkonäkö näillä rosoisilla suklaamöykyillä. Odotin riisisuklaata, mutta oo la laa, tässä onkin Daim-tyyppistä krokanttia Maraboumaisen maitosuklaan seassa. Rutisee kivasti pureskeltaessa ja äkkiämakeana karkottaa makeanhimon tehokkaasti. Miellyttävä jälkimaku. Kyllä näitä helposti epähuomiossa popsisi puoli pussillista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset