Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka choco & popcorn
Tuotteen Milka choco & popcorn valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 09.02.2013 : Milkan isoja suklaalevyjä alkoi ilmestymään lähikauppaan (allekirjoittanut kiittää!), joten pitäähän nämä itselle uudet maut maistella läpi... Nyt siis kyseessä popcornilla ryyditettyä Milkan maitosuklaata isossa levykoossa. Popcornia on erittäin runsaasti suklaan seassa, näyttää siltä, että suklaa on tässä jäämässä vähemmistöön. Ihanan rapsakka ja keveä koostumus juuri popcornin ansiosta! Suklaata on itseasiassa juurikin sopivasti. Ensimmäinen suutuntuma on erittäin makea, sokeri oikein rahisee hampaissa. Jostain syystä tässä välissä suuhuni tulee kevyt hunajainen maku - hunajaahan tässä levyssä ei tainnut olla...? Lopuksi maku taittaa keveän suolaiseen ja suklaan ja suolan yhdistelmä on aikasta herkullinen ja koukuttava - niin nytkin... Herkullista, pehmeää maitosuklaata yhdistettynä pikkusuolaiseen sekä keveään, rapsahtavaan koostumukseen toimii meikäläiseen, oikein ihastuttava ja mainio suklaanautinto! Annan tälle arvosanaksi 3,5 (jää hiukan samankaltaisen Choco & Ricen perään), joten loppuarvosanaksi muodostuu hieno nelonen.

Chi 18.01.2013 : Pidän Milkan suklaasta sekä popparin ja suklaan yhdistelmästä, mutta tämä jää vaisuksi. Popparin oletin olevan suolaista, mutta ainakaan omaan suuhuni en sellaista makua saanut. Kuin vanhaa, suolatonta popparia olisi sotkettu peruslaatuiseen maitosuklaaseen. Pettymys. Jos kunnollista suklaapopparia tahtoo saada, Makuunilla on valikoimissaan toffeepopparin nimellä loistava tuote. Syön sitä jatkossakin mielummin. Pisteet kuitenkin Milkalla rohkeudesta, hauskasta pakkauksesta sekä muhkeasta levystä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset