Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka choco & popcorn
Tuotteen Milka choco & popcorn valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,54 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Teresa 21.02.2013
Todella hauskan näköistä Milkan suklaata. Popcornit suklaan sisällä antavat paloille todella mielenkiintoisen ilmeen. Tuoksussa on selkästi mukana popcornia. Puraistessa popcornit rasahtelevat hampaissa aidon oloisesti. Popcornin paahteisuus ja kevyt suolaisuus yhdistettynä Milkan perinteiseen makeaan maitosuklaaseen luo todella maistuvan makuyhdistelmän - kokonaisuus saa toffeemaisen vivahteen. Jos tykkää popcornista ja suklaasta (kuten allekirjoittanut), niin tätä suklaata kannattaa kyllä ostaa - kaksi ihanuutta yhdessä saavat tässä todellakin tulokseksi enemmän kuin osiensa summan. Suosittelen! Ei tätä kauhean montaa palasta voi kerralla syödä, sen verran tuo makeus puskee läpi parin palasen jälkeen, mutta pieniin herkutteluhetkiin kyllä sopii erinomaisesti.

Miriam 15.02.2013
Ulkonäöltä tätä luulee riisisuklaaksi ja aluksi maultaankin, mutta riisi on jotenkin sitkeämpää ja siinä vaiheessa alkaa miettiä ettei "riisi" maistu eikä tunnu suussa normilta. "Riisi" on jotenkin sitkeämpää ja tahmeampaa. Siinä vaiheessa sen arvaa olevan jotain muuta, mutta popcorniksi se on niin kosteaa. Suklaa on makean maitosuklaista ja hyvää. Keski-eurooppalaisille maistuvaa!

Saara 12.02.2013
Onpas tässä riisisuklaassa oudon sitkas koostumus. No, sehän selittyy sillä, että täytteenä onkin popcornia eikä riisiä. Tämän faktan tiedostaminen muuttaa kokemusta olennaisesti, ja huomaan esimerkiksi suolan vivahteen, joka korostaa mukavasti makean suklaan makua. Siitä huolimatta en pääse pois ajatuksesta, että sitkaat maissinjyvänkuoret suklaassa ovat häiriötekijä. Kuten muutkin Milkat, tämä on huippumakeaa, ja suklaaksi hieman valjua. Pisteet mukavasta yritelmästä.

Tuula 05.06.2012
Hyvän tuulen suklaa, joka löysi tiensä Hämeen neitojen maistiaisiin Budapestin matkalta. Keisarinna takavarikoi puolikkaan levyn allekirjoittaneelta, joka sammutteli työpaikan tunnetulipaloja tällä herkulla. Testattu siis vaikeissa oloissa ja luo hyvää mieltä. Sopiva yhditelmä makeutta ja suolaisuutta. Pikantti, muttei täyden viitosen arvoinen , koska suklaa on varsin kesy/tavanomainen.

Salla M 04.06.2012
Ihana yhdistelmä popparia ja maitosuklaata. Tulee lasten kekkerit vääjämättä mieleen. Popcornin suolaisuus on juuri sopivan säpsäkkä ja maitosuklaa mutkattoman hyvää

Kaisa 04.06.2012
Muhkeat palat ja omalemainen ulkonäkö kokonaisten popparin ansioista. Tulee mieleen lapsuus ja suklaa popcornit, jotka olivat erittäin arvostettu herkku. Tässä popparin suola on osunut sopivalle tasolle- ei jätä liikaa makua kielelle, mutta jotenkin koulkuttaa. Maitosuklaasta en aisti kaakaoisuutta vaan on makuuni ylimakea eikä oikein nostata myönteisiä tunteita minussa. Ideana nämä vastakohtamaut sopivat moneen suklaaseen, mutta kaipaisin aina ensisijaisesti sitä kaakaopavun makua. Kesikikastia, mutta eittämättä varmasti esim lasten mieleen.

Satu 21.10.2011
Milkan hyyyyvin paksuja maitosuklaalevypalasia, joissa pinta on sileää suklaata ja pohja täysin röpyläinen ja muhkurainen täytteistä. Tässä on siis seassa jotain valkoisia isoja palluroita, jotka hämärässä valaistuksessa tunnistan popcorniksi. Maku on niiden myötä aavistuksen suolainen ja suklaa itsessään herkullisen makeaa. Koostumus on kivan kevyt ja kepeä ja ainoa pikkuruinen miinus tulee noista popcornien kuorista, jotka jäävät suuhun raksumaan.

Iikka 20.10.2011
Hauskan riisisen oloinen suklaapalanen.... tai sittenkin vähäsuklainen riisipalanen. Ensituntuma on sellainen, että kyllähän tämä nälän vie, vaikkei paljoa painakaan. Tosin kahdesta palasta tulee vain makean riisinen maku suuhuun. Nälkä jäi. Summa summarum: sokerinen, vähäsuklainen.

Hanna P 20.10.2011
Jihuu, onpas kerrankin persoonallisen näköinen suklaanpala. Milka-tekstillä koristellussa palasessa on runsaasti valkoisia sattumia, onkohan tämä riisisuklaata? Mausta päätellen, riisisuklaata on, valitettavasti. Kyllähän tätä nyt vaikka nälkäänsä syö, mut ei vaan oo riisisuklaa koskaan mulle ihmeellisemmin maistunut.

Kirsi I 20.10.2011
Pehmeän pilven oloinen palanen, näyttää riisisuklaalta. "Riisit" yllättävät rapeudella ja hento suolaine säväys - tämähän on pop cornia, hampaisiin jää näet kuorenpalanen. Hyvää, mutta ei täydellistä, maitosuklaa on yllätyksetöntä ja liian makeaa.

Jarkko 20.10.2011
Vaalean suklaan seassa on niin paljon valkoista tavaraa, että suklaalle ei juuri ole jäänyt tilaa. Tai näin ainakin luulin, kun palaset lautasella näin. Pistän palasen suuhun ja totean tämän olevan yllättävän maitosuklainen. Tokihan tuota valkoista riisimurolta vaikuttavaa tavaraa on runsaasti, mutta suklaakin pääsee selvästi esille. Onko tämä sitten hyvää? No hieman yllättäen, on. Poppareista on sentään ymmärretty poistaa ne poppaamattomat siemenet, joten hampaankoloon ei jää minkäänlaisia siemeniä tms. Hieman haastellista antaa arvosana, kun ennakko-odotukset oli niin kauhean matalalla. Vahvin heikkous tällä on liiallinen suklaan makeus.

Päivi 20.10.2011
Sokkomaistelussa kirjoitin tällaista: Milkan maitosuklaata, jossa on paljon riisiä. Riisissä ei ole säästelty, että sitä on tosiaan runsaasti. Makoisaa. Daim-tyylinen maku ainakin mun mieleen tuli. Hieman sokeri sapisee suussa. Kiva makukokonaisuus. Jälkimaku jää riisiseksi ja hieman kuivaksi. Ihmettelinkin alussa että mikähän riisisuklaa mulla on jäänyt Milkoista väliin, kun olen niin monta maistanut. Jälkikäteen tuli ahaa-elämys että totta tosiaan. Sehän oli popcornin kuori joka jäi suuhun ja rapiseva taisi ollakin suolaa. Pistemäärä silti täsmää. Todennäköisesti olisin täydet 5 antanut jos olisin tiennyt popcorn-suklaaksi. Mut nelosena se nyt pysyy kuitenki.

Janne J 20.10.2011
Neutraali tuoksu. Ulkonäöstä huolimatta ei liian höttöistä. ERITTÄIN makeaa, mutta popcornit sulautuvat varsin onnistuneesti vaalean maitosuklaan aisapariksi. Tässä on kenties suolan ansiosta havaittavissa jonkinlaista luonteikkuutta ja maukkautta. Ihan ruokaisa ja ryhdikäs tapaus siis, mutta tuo tajunnan räjäyttävä makeus, huh huh.. Siltikin lienee paras tähän mennessä maistamani popcornsuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani