Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka kuhflecken
Tuotteen Milka kuhflecken valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,88 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Miia 02.01.2016 : Nyt tätä ruotsinlaivan suklaalevyä on tarjolla maissakin - tosin jättilevyn sijasta 100g minilevynä. Kyseessä siis ohut, palaskooltaan suuri (3 palasta/rivi) maitosuklaalevy, jossa maitosuklaan seassa valkosuklaisia "lehmäntäpliä". Maitosuklaa on vaaleaa, 30%. Levyn ulkonäkö on sympaattinen lehmäntäplien ansiosta. Tuoksu on hiukan Kinder-munamainen, joskin pehmeämpi. Maku on pehmeä, varsin makea, silti miellyttävä, Kinder-muna tulee mieleen. Maitoisuus - jota siis hyvältä maitosuklaalta odotan - erottuu varsin hennosti, maitoisuus saisi tulla ronskimminkin esiin. Valkosuklaa ei maussa erotu, joskin valkosuklaan makeus jää onneksi tässä melkolailla varjoon. Kiva suklaa, hauskannäköinen ja laadultaankin varsin OK. En löydä juuri mollattavaa, joskaan ei nouse kärkikahinoihinkaan.

Kaakaolehmä 20.04.2014 : Valkosuklaata ei pahemmin maista, eikä sitä edes ole jokaisessa palassa. Mutta, tämä on todella hyvää maitosuklaata :)

Johanna 19.10.2012 : Positiivinen yllätys! Maitosuklaa ja valkosuklaa sopii todella hyvin yhteen.

annie 24.11.2008 : Todella makeaa, ehkäpä liiankin makeaa. Kermaista. Tätä ei voi syödä kuin muutaman palan.

Chi 04.10.2008 : Todella hyvää, miellyttävän makuista ja kaunista suklaata! Levykoko on hyvä, näin ei tule syötyä liikaa kerralla ;). Ulkonäöstä bonusta!

hessu 24.09.2008 : Kermaisen makeaa, miellyttävän makuista maitosuklaata valkosuklaatäplin. Kovempi koostumus maistuisi vielä paremmin.

Tipsu 06.08.2008 : Maku oli hyvä, pehmeä. Suklaa ulkonäkö myös kiva.

paula 22.08.2006 : Aivan ihanan makuista ja näköistä ::DD
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani