Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka kuhflecken
Tuotteen Milka kuhflecken valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 18.03.2016
Onnellisia kanoja ja iloisia lehmiä, Kyllä elintarviketeollisuuden elukoilla on kivaa... No tässä nyt taidettiin viitata suklaalevyn laikukkuuteen, eli makean alppimaitosuklaan pinnalla on erikokoisia ja -muotoisia valkosuklaatäpliä. Valkosuklaata on vain 15%, ja minusta sitä olisi kyllä saanut olla enemmänkin. Se maistuu kyllä niissä paloissa, joihin oli osunut iso laikku, mutta joihinkin paloihin ei ollut osunut valkoista lainkaan. Valkosuklaata olisi saanut myös olla ihan pohjaan asti eikä vain pinnalla. Itse maultaan tämä oli valkosuklaisissa kohdissa hyvin lähellä kinderiä, mutta maitosuklaakohdissa sen äklömakea maku sai liikaa tilaa. Kolmonen, makeaa perussuklaata.

Anja 25.02.2009
Makea ohut suklaa jonka päällä suklaata ja valkosuklaata. Kiva idea yhdistää suklaat.

Saila 05.12.2008
Hauskan näköistä laikukasta maitosuklaata. Aika perus-Milkaa, makeaa kuin mikä. Joku häiritsevä sivumaku... Hyvää (äkkimakean tarpeeseen).

Reeta 30.11.2008
Maito- ja valkosuklaata sekaisin, nam! Inasen jotain tunkkaista, mutta ihan hyvää. Valkosuklaalla on luotu hauskat lehmänläikkäkuviot maitosuklaaseen.

Minna Hi 20.11.2008
Jännä suklaa, jossa maitosuklaata ja vaaleaa suklaata kuin lehmän laikkuina suklaan päällä. Rakenne on sopivan pehmeä, maku on mieto, vähän happaman maitoinen. Sopiva makeus, melko perussuklaata. Ihan ok siis.

Miriam 16.11.2008
Lehmäinen ulkoasu. Sattumaa kumpaa suklaata saa, valkoista vai ruskeaa. Ensiksi tuntuu että olisi hyvää, mutta sivu- ja jälkimaku omituisia.

Antti M 04.10.2008
Kuvioitua suklaata eli maito- ja valkosuklaata yhdistettynä sadan gramman levyssä. Milkan makea maitosuklaa ja valkosuklaa tarkoittaa sitä, että tämä on todella makeaa mutta muuten tavallistakin tavallisempaa suklaata. Ei inspiroi juurikaan meikäläistä mutta tokihan tätä ennemmin syö kuin turpaansa ottaa... Ammm-muuuu!

Janne J 08.08.2008
Milka on rohkeasti päätynyt yhdistämään maito- ja valkosuklaata samaan levyyn. Pehmoista ja makeaa, mikä tuntuu olevan yleispiirre kaikissa viime aikoina maistamissani Milkan suklaissa. Valkoista suklaata ei ole onneksi liikaa ja maitosuklaakin on täyteläisen maukasta - eli ihan toimiva yhdistelmä. Jälkimakuna kurkussa tuntuu hieman karvautta.

Antti H 07.05.2008
Hyvää maitosuklaata jossa on vain koristukseksi valkoista suklaata. Kokonaisuus on kuitenkin herkullinen joka vetää vertoja jopa Maraboun maitosuklaalle.

Satu 07.05.2008
Hauskan näköistä levytavaraa, jossa on sekoitettu maitosuklaata ja valkosuklaata samalla tavalla kuin musta ja valkoinen väri vaihtelevat kaksväristen lehmien nahoissa. Suklaa on koostumukseltaan pehmeää ja sileää. Makukin on ihan mukava pienen pientä outoa sivumakua lukuunottamatta. Veikkosten tätä söis. Levykaupallaki.

Päivi 30.04.2008
Vau. Isompaa Milkaa. Maitosuklaata ja valkoista suklaata kuin lehmän nahka. Tuoksuton. Todella kiva makusekoitus. Maku säilyy pitkään hyvänä. Ei ole liian sokerinen.

Sanna K 30.04.2008
Maitosuklaata jossa valkosuklaaläiskiä pinnalla. Ihan kun olisi lehmää matkittu? No, maitosuklaa on herkullista ja eipä tuo valkosuklaakaan pahaa ole. Ei mitenkään erikoisen makuista mutta hyvää, maku jää pitkäksi aikaa suuhun. Jokin kitkerähkö jälkimaku alentaa melkein pisteitä.

Salla Elina Salo 28.07.2007
Onnistunut valkoisen suklaan ja maitosuklaan yhteensovitus. Hauska lehmänlaikkuja matkiva kuviointi levyssä. Kumpikin laatu erottuu selvästi omana makunaan. Erittäin hyvää, vaikkakin söisin Milkan maitosuklaata ja valkosuklaata mieluummin erikseen.

Susanna K 01.06.2006
Hauska lehmäkuvioinen suklaa, yhdistelmä maitosuklaata ja valkosuklaata. Maitosuklaa maistuu tässä voimakkaammin kun taas valkosuklaa jää varjoon. Odotin että valkosuklaa olisi tullut paremmin esiin. Maistuu ihan perusmilkalle.

Jarkko 25.05.2006
Tämän suklaan alkuperäinen nimi on Kuhflecken, joka tarkoittanee lehmäntäpliä. Tämä oikeastaan kuvastaakin hyvin suklaan ulkomuotoa, jossa samaan levyyn on laitettu maitosuklaata ja lisäksi pinnalle valkosuklaatäpliä. Ehdottomasti virtuaalinen lisäpiste hienosta ja hauskasta ulkonäöstä. Maku on myös ihan hyvä. Valkosuklaan makua ei juuri huomaa kuin pieninä vivahteina, koska sitä on vain suklaan pinnalla. Hyvää maitosuklaata kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani