Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka nougatcrème & krokant
Tuotteen Milka nougatcrème & krokant valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Nougatit, Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 25.05.2008
Nougat ei ole suurinta herkkuani, joten ei tästäkään odotukset olleet korkealla. Ei kuitenkaan tarvinnut sylkeä pois vaikka päiväys olikin jo 'hieman' vanhemman puoleinen eli jotain positiivista kuitenkin pähkinämurusten lisäksi löytyi. Onneksi levykoko (100g) on pieni, joten kyllä tällaisen pakon edessä saa jollekin syötettyä - itselleni ei uppoa.

Reeta 16.11.2007
Tämähän sopisi johonkin konvehtirasiaan. Aika notkeaa koostumukseltaan. Juuri makeutensa ansiosta soisin näkeväni tämän suklaarasiassa, kuin levynä. Rasiassa on muitakin makuja, joita voi kokeilla välissä. Levynä tässä kestää aika kauan ennen kuin tämän saa tuhottua. Nougat-crème on juuri niin makeaa, kuin miltä se kuulostaa. Tämä on juuri sellaista joulusuklaata.

Salla Elina Salo 11.11.2007
Vahvasti nougat’lta maistuva suklaa. Tönkkömakeaa ja muistuttaa liikaa suklaalevitteen makua. Hyvää, muttei pysty paria palaa enempää syödä.

Susanna K 12.06.2006
Viettelevä pehmeys, hieman pähkinäinen suklaa. Ei maistu sille
tavalliselle Milka-suklaalle vaan tulee jotain uudenlaista esiin
positiivisella tavalla. Jälkimauksi ei jää rasvaisuutta vaan kihelmöinti
että haluaa lisää suklaataa.

Jarkko 12.06.2006
Suklaata, jossa pieniä pähkinänmurusia joukossa. Vasta toisella puraisulla huomaan nougatin maun. Hauskaa, ok, mutta ei mitään ihmeellistä. Nougat (tai joku) maistuu hieman muoviselta. Juuri loppuneen palasen jatkoksi ei kiinnosta ottaa lisää juuri tuon muovisen jälkimaun vuoksi. Jälkimaku pysyy vielä toisen ja kolmannenkin palasen jälkeen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset