Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka caramel-crème
Tuotteen Milka caramel-crème valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,54 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Kinga 08.02.2013 : Lämpi suklaani! Valitettavasti ei saa suomesta.

Miia 18.11.2012 : Pienehkö, ohut suklaalevy, jossa Milka-maitosuklaakuoren alle kätkeytyy toffeesydän sekä ohut kerros vaaleaa kreemiä (?). Toffee on olomuodoltaan jotain kiinteän ja täysin valuvan väliltä, semi-valuvaa. Ensimaku on voimakkaan karamellimainen, missä mukana suht voimakas paahteinen sivumaku - tosi makeaa, mutta kutkuttavan ihanaa! Jälkimaku on pehmeä, maitoinen, ihanan suklainen - tosin jälkimaku jää aika lyhyeksi. Kreemin virka jäi tässä nyt epäselväksi. Aivan ihana tuttavuus ja sopii toffeesuklaanhimoon täydellisesti - makeudessa tosin jo sitä luokkaa, että tätä pystyy nauttimaan vain pari palaa kerrallaan.

Kinga Koski 26.04.2012 : Ihanan pehmeä, hyvää suklaata.

Terhi Halme 04.01.2012 : Muuten lähes täydellinen ehkä kuitenkin hivenen yliöverimakea! :)

Liia 14.03.2011 : aivan mielettömän hyvää! oikein suussa sulavaa!

aa 10.11.2010

suklaapossu 21.02.2009 : Taivaallisen makeaa, omalla top-suklaalistallani sijalla 2. Pehmeä ja ohut suklaakuori yhdistettynä ihanaan kinuskitäytteeseen on loistava idea. Tätä voisi syödä vaikka 2 levyä peräkkäin. Onneksi nykyään helposti saatavilla.

lotta 18.02.2009 : Ohutta, helposti sotkevaa, makeaa... Herkullinen maku, mutta jotain jäi uupumaan. Ei niin hyvää kun kuvittelin etukäteen.

suklaahirviö 15.10.2008 : Milka on makujen kuningas! Tämä caramel-suklaa on yksinkertaisesti erilainen: täytteessä on sekä juoksevaa toffeeta, että jotain pehmeää, melkein moussemaista - ihanaa..! Juokseva toffee on supermakoisaa ja se jokin pehmeä kerros taas on hillitymmän makeaa. Kaiken kruununa Milkan huippuhyvää maitosuklaata - makunautinto on taattu. Karamelli/toffee/kinuski-suklaaosastolla ehdotonta aatelia. Ostan toistekin, jos vain onnistun löytämään..

hessu 26.09.2008 : Tällä jos millä saa nopeasti makeannälän tapettua.. turhan äklö olo tästä silti jää. Juoksevan toffeen ja suklaan yhdistelmä ei ole yleensäkään niitä lemppareitani, mutta täytyy sanoa, että makeudestaan huolimatta kyllä tämä mielenkiintoisempi makuelämys on,kuin esim. Pandan vastaava. Voisin ostaakin uudelleen pahimmassa makeannälässä ja -hädässä, ettei tarvi koko karkkikauppaa räjäyttää.

Joblo 08.06.2008 : Very well.

vieras 28.09.2007

Fortune 09.11.2006
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset