Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka caramel-crème
Tuotteen Milka caramel-crème valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,53 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 01.01.2016
Täytelevy, jossa on 35% maitokreemiä sisällä ja sen päällä 15% juoksevaa, yltiömakeaa karamellia. Makeus onkin se, mitä tästä jää käteen, jo yksi pala saa sokerinhimon tyydyttymään. Karamellin maku on teollinen, eikä rasvaisen kiinteä maitotäyte maistu karamellin alla miltään.

Olli P 21.08.2013
Maitosuklaa kuorrutteinen täytesuklaa. Ohuehko kuori jonka sisällä vaalea kiinteää kreemiä ja ohut kerros toffeeta. Kuoren kun avaa niin samalla räjähtää voimakas karamellisen makea tuoksu. Oikein hyvä sellainen! Suklaa on purtaessa toffeemaisen pehmeää. Hieman toffee tarttuu hampaiden pintaan mutta ei lainkaan häiritsevästi. Maku on sitä mitä voi arvata. Makeaa makean päälle. Alussa pelkkä yleinen makeus, mutta toffeen maku tulee esiin enemmän ja enemmän syödessä. Jälkimaku on jopa hieman pistävä. Maku on ihan ok, mutta ei mitenkään erityisen hyvä. Muut osa-alueet (suklaa ja kreemi) tuo lisää makeutta ja tuntumaa, mutta ei mitään erityistä makua; toffee on se joka vain ja ainoastaan tässä maistuu. Ei tätä kerralla suuren makeuden vuoksi pysty paljon syömään, mutta on ihan ok tuote ison makean nälän nopeaan tyydytykseen.

Antti M 22.09.2008
Levyllinen ylimakeaa alppimaitosuklaata, jossa karmaisevan makea toffeekaramellimömmö sisällä. Epätoivoisena ja nälissään tämä on ihan syötävää muutaman palan verran mutta sitten iskee öklötys. Palaneen sokerin maku jää suuhun pyörimään vielä pitkään...

Tapani H 29.05.2008
Maitosuklaata pehmeällä karamellikreemitäytteellä. Ylimakeaa ja aika ällöttävää. Täytteen osuus palasessa mielestäni liian suuri.

Päivi 29.05.2008
Milkaa, jonka välissä on joku vaaleampi kerros. Vau! Mahtava makuyhdistelmä. Pehmeää toffeeta valuu välistä. Täydellistä. Tätä lisää.

Antti H 29.05.2008
Herkullisella nougattisella ja toffeisella täytteellä varustettua maitosuklaata. Tätä söisi vaikka levyn kerralla. Best-suklaa-ever.

Hanna-Maria 29.05.2008
Ohut maitosuklaa, täytteenä toffeeta? Kokonaisuus pehmeä. Ehkä vähän liian makeaa mun makuun.

Kai 29.05.2008
Ohut maitosuklaapala jossa sisällä nougat-täyte, sekä yllätykseksi myös pehmeää toffeeta. Todella hyvä kokonaisuus. Makeannälkä lähtee varmasti.

Janne J 29.05.2008
Kiva tuoksu, tuttu resepti: vaalean maitosuklaan sisällä on vaaleaa täytettä.. ei mutta, mukana on myös jotain kinuskin mieleen tuovaa kastiketta. Huisan makeaa. Kiinnostava tuttavuus, joka ei jätä kylmäksi. En kuitenkaan varmaan pystyisi syömään näitä useaa palasta makeudesta johtuen.

Satu 29.05.2008
Milkan maitosuklaapalasia, joissa täytteenä hyvin makeaa kinuski-täytettä sekä jotain nougatin näköistä. Herrrkullista, vaikkakin vaatii turnauskestävyyttä vetää koko levy. Siis jos se on iso. Toivottavasti kuitenki on.

Sanna K 29.05.2008
Onpa hirmu hyvää suklaata! Just tällaista toffee-kreemi-maitosuklaata tekikin mieli. Makeaa kuin mikä joten ehdottomasti minun makuuni. Toffee on juoksevaa ja pehmeää, kreemi sopivan kiinteää. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus juuri hyvä tällaiselle makeanpersolle henkilölle.

Kaarina 29.05.2008
Toffeetäytteinen maitosuklaa. Toffeenmaku tulee kivasti esille. Suklaan maku on mieto, joten se peittyy hieman toffeen makeuden alle, mutta kokonaisuus hyvä ja paahdetun sokerin maku jää suuhun pitkään.

Salla Elina Salo 28.07.2007
Maitosuklaata kiinteällä, vaalealla maitokreemitäytteellä. Täytteessä toffeearomi. Maitosuklaan maku peittyy toffeen alle vähän, mutta maistuu kuitenkin. Ehkä hieman sokerinen täyte, muuten hyvää.

Susanna K 01.06.2006
Todella makea suklaa. Sama kuin suuhun kaataisi toffeekastiketta, liian karkkimainen. Näistä Milka-suklaista alkaa meneen fiilis, kun kaikki on tehty samalla "painokoneella". Kun on maistanut yhtä Milkaa, on maistanut kaikkia...

Jarkko 25.05.2006
Suklaa jo tuoksuu hieman palaneelle sokerille. Maitosuklaan sisällä on valkoista cremeä ja ohut raita löysähköä toffeeta, josta tuo palaneen sokerin maku oli lähtöisin. Ihan mukava tapa yhdistää suklaan ja toffeen lisäksi jotain tuollaista cremeä. Namia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani