Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka ganze haselnüsse
Tuotteen Milka ganze haselnüsse valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Mikko 20.05.2014
Pienehkö maitosuklaapala, jonka sisällä näyttäisi olevan kokonaisia pähkinöitä. Tuoksu vahivstaa havainnon. Suklaassa on hyvin vahva pähkinä aromi. Puolikova puraisutuntuma (pähkinä ei osunut hampaisiin). Suklaan maku tosi mieto, pähkinän maku tulee vasta, kun mukaan tulee pala pähkinää. Suklaan maku maitomainen, itse kaakao ei pääse oikeuksiinsa. Kohtalaisen makeaa.

Joni 12.05.2014
Maistuu täsmälleen sille, mitä voisi odottaakin, hasselpähkinälle ja makealle maitosuklaalle. Ei tarttuisi kaupan hyllystä matkaan, mutta kyllähän tätä syö.

Aki 04.05.2014
Maitosuklaa kera kookkaiden hassel sattumien. Melkoisen makeaa suklaata, ei montaa palasta menisi peräjälkeen. Näitä maitosuklaa-pähkinä yhdistelmiä aika monelta valmistajalta maisteltu, eikä tämä niistä mihinkään suuntaan erotu.

Jenni R 27.04.2014
Tuoksu on valloittava. Kunnolla näkyviä isoja pähkinöitä. Hyvä aromi. Mieto maitosuklaa, mutta suussa sulava. Pähkinät valloittavat maitosuklaasta maistuvan.

Ansela 22.04.2014
Levyn alapuolella näyttäisi pullottavan pähkinöitä. Makea tuoksu. Makeaa suklaata, kuten Milkalta osaa jo odottaakin. Ajatukset harhailee, suustani ei siis selkeästikään löydy mitään järisyttävää makukokemusta. Pähkinöitä ei edes löydy jokaisesta palasta. Aika keskiverto. ihan syötävää paremman puutteessa.

Olli P 19.04.2014
Pieniä, mutta paksuhkoja maitosuklaan palasia jossa seassa kokonaisia pähkinöitä. Voimakas miellyttävä pähkinän tuoksu joka ottaa nenän päähän hieman kauempaakin kuin sentin päästä. Pehmeähkö suklaa kuten myös hasselpähkinä. Pähkinän erottaa seka maussa että tuntumassa. Maitosuklaa on ennenkaikkea makea. Erittäin tasapainoinen maku pähkinän ja makeuden kesken. Yleensä en niin välitä tämän kokoluokan sattumista, mutta niiden pehmeys ja suklaan pehmeys sulautuu kivasti yhteen tarjoten oivan tuntuman suklaaseen. Ei mikään tie taivaisiin, mutta erittäin hyvä pähkinäsuklaa.

Virpi 13.04.2014
Maitosuklainen ulkonäkö ja tuoksu. Isoja kokonaisia pähkinöitä, epäilisin hasselpähkinöiksi. Nämä ovat upotettuna huokoiseen suklaaseen. Pähkinää on paljon. Suklaa on mietoa. Aika tavanomainen pähkinäsuklaa, ihan ok, ei erityisen hyvää eikä pahaa sanottavaa.

Janne J 10.04.2014
Mahtavan pähkinäinen tuoksu huumaa ja pähkinöitä onkin silmämääräisesti ilahduttavan runsaasti maitosuklaan seassa. Maku on myös vähemmän yllättävästi hyvin pähkinäinen, mutta pähkinät vaikuttavat hyvälaatuisilta ja kompensoivat sopivasti suklaan lievää luonteikkuuden puutetta ja liiallista makeutta. Perusasiallinen pähkinäsuklaa, enemmän kuitenkin naposteluun kuin nautiskeluun.

Jarkko 09.04.2014
Maitosuklaata ja kokonaisia hasselpähkinöitä. Tällaista ei voi imeskellä, vaan pitää ottaa poskihampaat käyttöön. Harmi kun molemmasta poskihammasrivistöstä löytyy pähkinän mentävät aukot. Pähkinöissä on jotenkin kitkerä tai eltaantunut maku, mikä tietenkään ei ole hyvä asia. Pähkinä kuitenkin lieventää maitosuklaan makeutta, joka varmasti olisi aivan maksimaalinen ilman loivennusta. Kitkeryys vie arvosanan alas.

Aiempi arvio 25.5.2006: Maitosuklaata, jossa kokonaisia hasselpähkinöitä. Melko perinteinen resepti siis. Levyn palakoko on varsin pieni, ehkä jopa liian pieni. Pähkinät ovat tutun makuisia ja kokonaisuus on hyvin lähellä Maraboun schweitzernötiä, mutta tässä suklaa maistuu hieman nougatmaiselta. Sopii hyvin näkkilepätyyliseen syömiseen, mutta tuo nougatmaisuus itse asiassa häiritsee koko ajan enemmän... Arvosana: 4.

Iikka 09.04.2014
Isoja pähkinöitä Milkan maitosuklaassa. Ennen kuin huomasinkaan, oli kolme pientä palaa kadonnut suuni kautta matkalle kohti vatsaa. Retrospektiivinen analyysi ja suuhun jääneet makean suklaan ja pähkinän jäämät auttavat minua pääsemään johonkin lopputulokseen tuomiossani. Kelpo herkku on kyseessä. Tämä soveltuu varmaan myös nälän hetkellä. Olin miettimässä korkeita pisteitä, mutta hätäavuksi saatu neljäs palanen palauttaa vähän maan pinnalle. Varsin makeaa, rasvaista suklaata. Lisäksi vain 50 % palasista sisälsi pähkinää.

Hanna P 09.04.2014
Milkan pähkinämaitosuklaata. Tuoksu tunkkainen. Kokonaiset pähkinät ihan hyviä, mutta niitä voisi olla reilumminkin. Ei mikään originaalituote, eikä suklaakaan ole mitään ihmeellistä. Vaikka pähkinäsuklaa yleensä mieleeni onkin, on tämä lajissaan niin huono, että arvosana jää kakkoseen.

Minna Hi 28.11.2007
Tuoksuu pähkinäiseltä maitosuklaalta. Hasselpähkinät ovat suklaassa kokonaisia ja maistuvat voimakkaasti. Suklaa on aavistuksen voimaista. Ei mitään uutta ja ihmeellistä, aika saman tyyppistä kuin Fazerin vastaava. Hyvä kokonaisuus.

Antti M 27.11.2007
Ohut levy, johon hädintuskin saa kokonaisia hasselpähkinöitä edes mahtumaan mutta ihan mukavan maistuva paketti on onnistuttu kehittämään tästäkin. Milkan maitosuklaiden lievä ylimakeus rassaa hieman mutta pähkinäsuklaa saa olla aika kehnoa, etteikö sille kohtuullisia arvosanoja antaisi. Tämä on siellä kärkipäässä mutta ei ihan voittajaluokassa kuitenkaan.

Reeta 15.11.2007
Ja taasen totean, että ei sillä väliä, onko hasselpähkinä rouhittuna tai kokonaisena maitosuklaassa, koska aina se on yhtä maittavaa. Tätä voisi syödä vaikka kuinka paljon. Joskus tosin kokopähkinöissä on se ongelma, että joukosta voi löytyä yksi kitkeränmakuinen. Yleensä se ei onneksi se viimeinen pala ole ollut, vaan uudella palalla on saanut ns. huuhdeltua kitkeryyden kieleltä pois. Mutta onneksi tätä sattuu harvoin.

Salla Elina Salo 11.11.2007
Kokonaisia pähkinöitä hyvässä maitosuklaassa. Pähkinät eivät ole liian kovia, murenevat hyvin suussa. Suklaalevy vähän ohut näin isoille pähkinöille.

Susanna K 01.06.2006
Pehmeän rouskuvaa hasselpähkinäsuklaata. Plussaa pähkinöiden pehmeydestä. Suklaa on Milkan maitosuklaata, joka viettelee mennessään. Tätä voisi syödä isommassakin mittakaavassa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani