Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka alpenmilch-crème
Tuotteen Milka alpenmilch-crème valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,78 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Iikka 10.04.2014
Kohokuviossa komeilee lehmä. Kyseessä on siis maitosuklaata jollain ehkä marjaisella ja keksisellä täytekerroksella. Tuoksahtaa kauas. Maistelu paljastaa keksin olemassaolottomuuden. Välikerroksesta ei saa selvyyttä. Koko tuote on rasvainen, makea ja hyvin syötävä. Ymmärrän jos joku vetää tätä herkkua koko korillisen. Mutta jos pohtii makua tarkemmin, huomaa ettei tässä ole juurikaan mitään niin erikoista. Milka se osaa tehtä ahmimissuklaata.

Jarkko 09.04.2014
Lehmähän se siinä suklaapalan päällä seisoo. Suklaa on maitosuklaata ja täyte valkoista massaa. Täyte on mautonta, mutta saattaahan se kokonaisuuteen jonkin vivahteen antaa, huomaamattoman sellaisen. Tämä on todella makeaa ja kaksi palaa tuntuisi olevan siinä suhteessa jo maksimi. Jos jotakin, niin täyte miedonsi vaaleaa suklaata entisestään, joten kovinkaan kaakaoisesta suklaasta ei voida puhua. Meinaan rankaista ällömakeudesta kolmannenkin pisteen, mutta jääköön tekemättä.

Aiempi arvio 25.5.2006: Isohkoja palasia maitosuklaata, joissa ihanaa maitocremetäytettä. Koostumus ja makukin on varsin lähellä Kinder-munien makua. Aavistuksen verran ylimakeaa suurempien määrien nauttimiseen, mutta tällainen 100g levy ei kauaa meillä vanhene... :-). Arvosana: 5.

Janne J 09.04.2014
Vaalean maitosuklaan sisällä on ulkonäöstä päätellen maitokreemia tai jotain muuta valkoista täytettä. Suklaa on vaaleatakin vaaleampaa, ja huomaan välittömästi kaipaavani siihen lisää kaakaoisuutta. Maitotäyte maistuu myös selvästi ja muistelisin Kinderin olleen jotain tämän suuntaista. Makeutta piisaa, liiankin kanssa. Ylipäätään en oikein diggaile tämäntyyppistä suklaista ja tämä tuote ei muuta asian laitaa, pikemminkin päinvastoin. Tylsää ja vaatimatonta mättösuklaata, suosittelen vain äärimmäiseen makeanhimoon.

Hanna P 09.04.2014
Hauskoja Milkan lehmäkuvioisia maitosuklaapaloja, joissa kerros valkoista täytettä keskellä. Hyvin pehmeä maku. Tuotteessa ei juurikaan jännitystä tai särmää ole. Maku muistuttaa lähinnä Kinder-munaa, joka on kyllä aivan hyvää. Ihan mielellään näitä popsii, mutta luonteikkuutta kyllä kaipaisi lisää.

Salla Elina Salo 18.09.2007
Mainiota maitosuklaata maitokreemitäytteellä. Täytteestä en juurikaan innostunut, hieman kirpeä ja jogurttimainen maku. Maitosuklaa ihanan pehmeätä.

Susanna K 01.06.2006
Maistuu vanhalle käyneelle suklaalle. Ihan kuin muovia olisi suussa. Yäk.

Satu 01.04.2006
Suussasulavaa eurooppalaisen makuista suklaata valkoisella sisuksella. Makua voisi olla enemmän.

Antti H 01.04.2006
Mauton Kinder-kopio.

Kirsi T 23.02.2006
Suklaan maku on joulukalenterimainen. Suklaan sisällä pitäisi olla täytettä, mutta se ri tunnu/maistu miltään. Tällainen plösö pläjäys, ilmeisesti ulkomaalaista kamaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani