Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka maracuja & hibiskusblüte
Tuotteen Milka maracuja & hibiskusblüte valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 01.06.2006
Ei ihan kunnollista arvostelua pysty antamaan, kun suklaa on liian sulanut ja pehmeä, mutta yritän kuitenkin. Suklaa itsessään Milkan perusmaitosuklaata, mikä maistuu hyvälle ja pehmeälle. Välissä pirteää, hieman kirpeää marmeladin oloista passionhedelmää. Tämä maku olisi voinut maistua voimakkaammin. Palat Milkan suklaissa voisi olla massiivisempia korkeussuunnassa, jotta paremmin erottuu täytteet.

Jarkko 25.05.2006
Oletteko kuulleet eksoottisemmasta täytesuklaasta? Minä en ole! Eikös kiinanruusu ole myrkyllinenkin... no, tuskin sitä kovin paljon on, eihän arsenikkiinkään kuole ihan pieninä annoksina... Milkan levyissä, myös tässä, tuntuu monestikin olevan koostumus sellainen, että pinnalla maitosuklaata, sisällä maitocremetyyppistä juttua ja sitten raita jotain "maustetta". Tässä tapauksessa mausteen osaa vetää puolilöysä passionmarmeladi. Marmeladi on melko kirpakkaa, en tiedä johtuuko intohimohedelmästä vai kiinanruususta, mutta kirpakkuuden lisäksi siitä jää hieman kitkerä jälkimaku suuhun. Vähän sellainen kuin olisi appelsiinin kuorta puraissut. Eksoottisuudesta iso henkinen plussa Milkalle, mutta valitettavasti tuote ei yllä idean kanssa ihan samalle tasolle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset