Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel duo cacao auf haselnuss
Tuotteen Milka amavel duo cacao auf haselnuss valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Sanna K 09.03.2011
Iso ja ohut maitosuklaapala kätkee sisälleen kahta erilaista täytettä. Toinen on vaalea ja kiinteämpi ja toinen kinuskimainen ja tummempi. Maku on hedelmäinen ja pähkinäinen yhtä aikaa ja suklaa on herkullisen pehmeää. Todella makea suklaa tämäkin, kuten monet täytesuklaat ovat. Todella hyvää!

Iikka 02.02.2011
Maitosuklainen milkan tyyny, tuoksultaan pliisu. Tässä on sisällä jotain vetelää ja jotain kovempaa. Suklaa on järkyttävän makea. Karmean makeuden alla jää poloiset täytteet. Ällöttävää.

Hanna P 01.02.2011
Reilun kokoinen pala maitosuklaata, jossa päällä lukee Milka. Miedon pähkinäinen tuoksu. Sisällä valkoista kiinteämpää täytettä ja tumman punaista marjamarmeladia. Mitäs tästä yhdistelmästä sanoisin? Äkkiseltään aivan älyttömän hyvä, mutta kun hetken maistelee alkaa melkein ällöttää. Niin makeaa ja niin, äh... epäraikasta... Suklaa ei oikein pääse oikeuksiinsa ja täytekin maistuu melkoisen sokeriselle ja voiselle, vaikkakin marmeladi mukavan säväyksen tuokin. Pikku herkkupalana kuitenkin oivallinen, vaikka ei kai useampaa kukaan pakotakaan peräkkäin syömään.

Jarkko 23.11.2010
Kas kas, suklaalevy, jonka toisena täytteenä on tummahko suklaakastike. Ensimmäinen täyte on hasselpähkinämassa, eli eikös se silloin ole nougatia? Nougathan on minulla nou-nou, mutta kun sen päälle on näin ovelasti ujutettu suklaakastiketta, niin maku on aivan toinen. Pieni nougatin tunkkaisuus tietenkin paistaa kokonaisuudesta läpi, mutta ei enempää kuin yhden miinustettavan pisteen verran.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani