Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel mousse à l'orange
Tuotteen Milka amavel mousse à l'orange valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Sanna K 06.03.2011
Hauskan mallinen pitkä kolmion muotoinen pala maitosuklaata, josta voi jo päällepäin arvata sisältä paljastuvan jokin täyte. Ja niinhän sieltä paljastui. Täyte oli vaaleanruskeaa moussea, jossa oli selvä appelsiinin maku ja tuoksu. Maitosuklaan ja appelsiinin yhdistelmä sopii mielestäni parammin yhteen kuin tumma suklaa ja appelsiini, mutta tämäkin on vain makuasia. Suklaa on pehmeää ja herkullista, täyte kuohkeaa ja makeaa, herkullinen yhdistelmä.

Sari H 05.03.2011
Ulokonäkö yllättää erilaisuudellaan. Tuoksuu voimakkaasti, mutta hyvälle. Tämä suklaa ei toimi ilman täytettään, se on kuin prinssi, joka on kiipeämässä torniin pelastamaan prinsessaa, mutta jämähtääkin keskelle matkaa.

Jarkko 23.11.2010
Vaimo kerkesi haukkaamaan tätä tuotetta ennen minua ja kerkesi nimetä tämän Milkan Fazerinaksi. Epäilevänä Tuomaksena haukkaan itsekin palasen ja totean vaimon olleen (kerrankin) oikeassa. Fazerinaahan tämä, vaikka koostumus onkin täytteessä kuohkeampi. Pintasuklaakin saattaa olla hitusen tummempaa kuin Fazerinassa, mutta eron huomaa vasta jälkimaussa. Maukasta kuin mikä! Sivuhuomautus: Onkohan minulla jokin piilevä mutta vakava suklaanpuutostila, kun sekä eilen että tänään arvioimani suklaat ovat kaikki saaneet arvosanaksi vain nelosta ja vitosta... Toisaalta, ehkä nämä vaan on niin hyviä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset