Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel pralinés crispy choco
Tuotteen Milka amavel pralinés crispy choco valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 25.11.2010
Milkan kullan ja lilan värisessä kääreessä olevia suklaita. Kääreestä paljastuu reilun kokoinen maitosuklaakonvehti. Täytettä on kolmea erilaista yhdessä konvehdissa. Yläosassa valkoista, vaniljaista ja makeaa, maitosuklaista alaosasssa ja keskellä kovaa ja tummansuklaan ruskeaa…ei voi tylsäksi syyttää! Eipäs, kun keskiosa olikin tummalla suklaalla päällystetty pitkulainen keksi! Ei voi mitään,mut niin se vaan on et Milka osaa tehdä suklaata minun makuuni: Tarpeeksi jänskää ja kermainen maitosuklaan ja valkoisen suklaan yhdistelmä vaan on niin hyvää!

Iikka 25.11.2010
Ikävän yksittäispakattu (epäekologisesti siis)... Purasitessa tuli jostain kumman syystä savukinkun maku suuhun... hyi. Palanen piti pureskella nopeasti alas. Siinä samalla meni monta hyvääkin makua nopeasti ohi. Uusi yritys, ja uusi palanen suuhun. Nyt mystinen kinkku ei maistu, kiva vohveli tuli tilalle. Liian äkkiä tämäkin meni ohitse... Kaipaan pidempi aikaisia kokemuksia, mutta... Makea, mukava, Milka...

Satu 25.11.2010
Milkan yksittäispakattuja ja epäilyttävän kevyitä maitosuklaakonvehteja, joissa on sisällä ainakin keksirulla ja jotain valkoista. Näistä vois lakonisesti todeta, että ihan kiva. Maku ei järisytä maailmaani, mutta hauskastihan nämä on pakattu. Ja keksirulla tuo näyttävyyttä puoliksi syötyyn palaseen sekä eloa koostumukseen.

Susanna K 25.11.2010
Pakkauskääreen mukaan Milka suklaata kyseessä. Kääreen sisältä paljastuu hauskan muotoinen suklaapala. Suklaan sisällä jotain raksuvaa ja kevyen tuntoista täytettä, vohveli tulee mieleen. Suklaa on syöty ennenkuin olen ehtinyt kunnolla maistaa mitä se olikaan. Toinen pala paljastaa että sisällä on kerros jotain valkeaa täytettä ja kerros maitosuklaata ja jossain siinä välissä vohvelia. Ihan miellyttävä suklaa mutta turhan ilmavaa makuuni.

Jarkko 22.11.2010
Vaikeasti aukaistavaan yksittäispakkaukseen paketoituja konvehteja, joissa maitosuklaankuoren sisälle on laitettu valkoista kreemiä, ontto vohveliputken pala ja jotain, joka voisi olla nougatia. Vohvelin rouske antaa mukavasti hampaille töitä. Kokonaisuus on erittäin makea, mutta se jääkin ainoaksi tuotteen heikkoudeksi. Mukavasti ja helposti rouskuteltavia namipaloja, joita syödessä kannattaa pitää sakset lähellä. Foliokääreen avaaminen ilman saksia vie nimittäin hermot...

Sattumalta käsiini sattui samanaikaisesti toinen tuote, joka maunkin perusteella on samaa tavaraa, joten arvionikin siitä on identtinen tämän kanssa. Ovathan Milka ja Marabou kuitenkin saman Kraft-konsernin tuotemerkkejä. Milkaa vaan myydään Keski-Euroopassa ja Marabouta Suomi-Ruotsi-Tanska -akselilla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset