Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel duo vanille auf pistazie
Tuotteen Milka amavel duo vanille auf pistazie valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Sari H 07.03.2011
Haisee vaaralliselle. Laimean makuinen, toi mieleen vanhan maalaiskylän joka on ajatumassa tuhoonsa.

Iikka 03.02.2011
Varsin kivan tuoksuinen neliskanttinen tyyny. Sisällä makeaa marsipaania, ei yhtään hassumpi. Suklaan maku jää armotta jalkoihin. Makea herkuttelupala tyydyttänee makean nälän parilla isolla palalla. Ei tiukkapipoille.


Hanna P 21.01.2011
Suuri palanen maitosuklaata, jossa päällä lukee Milka. Sisältä näkyy valkoista täytettä. Perinteisesti olen Milkan ystävä, vaan nyt koitan olla objektiivinen. Tuoksu on makean pähkinäinen, jopa hieman nougatmainen. Kiehtova ja makea kokonaisuus. Taitaakin olla niin, että sisässä on vihertävää marsipaania ja sen päällä vielä tilkka jotakin vaniljakastikkeen näköistä. Niin makeaa ja niin kermaisen pehmeää. Perin hyvääkin, vaan jokin pieni juttu tai särmä jää kuitenkin ehkä puuttumaan…Vaan marsipaanin ystäville toki ehdoton!

Päivi 16.01.2011
Isoja ja litteitä palasia maitosuklaata, joissa pistaasia ja vaniljaa täytteenä. Herkullinen tuoksu leijailee nenään. Tää on tahmeaa ja makua riittää hyvin. Pistaasin maku on voitolla ja vanilja maistuu vähemmän. Toinen palanen sulaa hyvin suuhun ja nautiskelen mausta. Tässä hitaammassa syömisessä alkaa hieman toi pistaasin maku tuntua pistävältä ja ällöttävältä. Jää kurkkua pistelemään. Ihan kohtalainen suklaa.

Jarkko 22.11.2010
Kuvan ja nimen perusteella nyt voisi kyseessä olla todellista herkkua. Levyn palaset ovat pinta-alaltaan yllättävänkin suuria, mutta ohuutensa ansiosta palanen mahtuu helposti kerralla ja kokonaisena suuhun. Kerrankin kääreen kuva pitää paikkansa: Pistaasimassaa on täytteestä reilusti suurin osa, eikä seassa ole mitään raksuvaa tms. Pähkinämassan maku on melko lähellä marsipaanin makua, mutta ei onneksi kuitenkaan ole sitä. Itse asiassa toisen palasen kohdalla huomaan jo pistaasin maun sekoittuvan vaniljakreemiin ja totean yhdistelmän toimivan hyvin. Pisteillä mitattuna tuote on lähes täydellinen, mutta en reheellisesti voi väittää, etteikö tuo "marsipaanivivahde" kuitenkin häiritse ihan sen pikkiriikkisen verran, että en pysty täysiä pisteitä antamaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani