Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel duo himbeere auf joghurt
Tuotteen Milka amavel duo himbeere auf joghurt valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 02.07.2014
Pienehkö levy ja suurehkot palaset. Tasalaatuista Milka-maitosuklaata, tällä kertaa täytteenä valkoista, ei kovin hapanta, jogurttihyytelöä ja voimakkaan marjaisaa ja raikkaan kirpeää vadelmahilloa/hyytelöä. Marjatäytteen raikkaus piristää tavallisesti kovin sokerista Milka-maitosuklaata eikä jogurttitäyte edes tunnu jogurttitäytteeltä vähäisen happamuutensa vuoksi.

Sari H 28.02.2011
Maitosuklaa, tuoksuu hassulle, maukas mutta epäilyttävä. OHUT. Sisällä on jotain valkeaa, sitä maistaessa astuu keijujen maailmaan.

Hanna P 05.02.2011
Vaaleaa maitosuklaata suuri laakea palanen, tekstillä Milka. Jotakin vaaleaa näkyy olevan täytteenä ja tuoksu viittaa vieläpä marjaisuuteen. Pehmeän makean voisen vaalea kiinteä täyte ja elleivät makuhermoni valehtele vadelmahilloakin hieman sen päällä suklaan sisällä. Vadelma on suurta suosikkiani, vaan onpahan hillo hieman turhankin makeaa jopa. Sisällys on muutenkin aika tuhdin voisen makuinen. Vaikeaa sanoa, toisaalta täytteessä on kaikki ainekset olla vallan ihanakin, mut siis ei vallan. Jopa minunkaltaisen herkkusuun makeanhimo kyllä täyttyy, mut täss tuotteessa menee jo makeus ja voisuus niin överiksi et yksikin pala meinaa olla liikaa…vaan ehkä ei kuitenkaan ihan?

Iikka 03.02.2011
Milkan maitosuklaata, joka tuoksuu vienosti. Maku on makea ja marjainen.... niin maistuvainen ettei suklaan makua edes huomaa, Milkan spesialiteetti kai. Kokonaisuus on kuitenkin maittava. Kaakaon ystävällä tätä ei voi suositella, mutta makean persot tykkäävät varmasti.

Jarkko 22.11.2010
Jälleen yksi Milkan tämän vuoden uutuuslevyjä, joita sain sukulaismiehen välityksellä itselleni satsin. Vadelma ja jogurtti maitosuklaalevyn täytteenä saa veden herahtamaan kielelle, vaikka olen ennen tätä samalta istumalta jo arvioinut 4 eri tuotetta ja syönyt noin 200g suklaata. Suklaan tuoksu on aivan järkyttävän huumaava. Siinä on hitunen vadelmaa, hitunen jogurttia ja paljon "sitä jotain". Ou mai hyvät hyssykät sentään! Miten voi olla, että kaksi peräkkäin maistelemaani suklaalevyä voivatkin olla näin täydellisiä? Sen todennäköisyys täytyy olla promillen tuhannesosissa. Maitosuklaakuoren sisällä on valkoista jogurttia, joka ei ole erityisen hapanta. Sen päälle on levitetty riittävä määrä vadelmahilloa, jonka maku hakee vertaistaan. Hillossa ei ole siemeniä, se ei ole liian kirpakkaa, mutta kuitenkin tarpeeksi. Kertakaikkisen mahtava suklaalevy, jolle arvosana viisi ei vaan tunnu riittävältä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani