Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel duo vanille auf trüffelcrème
Tuotteen Milka amavel duo vanille auf trüffelcrème valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Sanna K 15.03.2011
Ison maitosuklaapalan sisältä paljaistui jogurttimaista ja toffeemaista täytettä. Suklaa ikään kuin hajosi suuhun jättäen todella makean maun perään. Jos ei pidä makeasta, ei pidä tästäkään. Ja vaikka pitäisi, niin montaa palaa ei pysty syömään. Hirmuisen sokerin ja suklaanhimon iskiessä tämä on täydellinen ensiapu, suosittelen testaamaan.

Iikka 04.02.2011
Milkan tyynymäinen maitotäytesuklaa. Olin jo kirjoittaa ettei milkamaisen supermakeaa... mutta kyllähän tämäkin sitä on. Vaalea täytekin saattaa maistua, jos mielikuvitusta on kertynyt. Sokerista suklaata makealla täytteellä. Huh. Alan kohta arvostamaan Fazerin Sinistä enemmän ja enemmän. Sormille sulavaa makeutta, jotkut pitää tästä varmasti...

Hanna P 23.01.2011
Suurikokoinen ja laakea vaalean maitosuklaan palanen tekstillä Milka. Tuoksu perinteisen maitosuklaan, hieman pehmeämpi perinteistä joulukalenterisuklaata. Sisällä täsmälleen suklaan väristä, hyvin makeaa täytettä ja aivan suklaapalan keskellä, jotain raikkaan hedelmäistä juoksevampaa täytettä. Ilman hedelmäistä täytettä olin jo tuomitsemassa tuotteen tylsäksi ja ”ällömakeaksi”, mutta hedelmäinen täyte tuo juuri kaivattua särmää ja raikkautta! Varsin mukava tuttavuus, vaikka valitettavasti hedelmätäytteen ihanuus hieman hukkuukin toisen täytteen makeuteen ja suklaan maun pliisuuteen.

Päivi 20.01.2011
Litteitä ja suuria palasia Milkan maitosuklaata. Kyllä on suklaista. Ensimmäisessä haukkauksessa oli vain tummaa tryffelitäytettä mukana. Ah, ihanaa! Hyvän makuista ja suklaista. Mieleen tulee ihan suklaamousse. Toisessa haukkauksessa on vaaleaa vaniljaa mukana, joka on tosi makeaa, jopa äitelää. Ei hyvä yhdistelmä. Toi vanilja pilaa tässä koko maun. Jälkimaku pistävän äitelä. Muuten kyllä erittäin hyvää suklaata. Piti ihan pohtia tuota pistettä. Luulisin, että en erikseen ostaisi tätä suklaata. Mut pystyisi kyllä syömään, jos tarjottais tms. Pitkään tuntuu kurkussa äitelyys.

Jarkko 23.11.2010
Ohut levy suurilla palasilla. Kääreen kuvan perusteella odotin maitosuklaakuoren alta löytyvän myös vaniljasoossikerroksen, mutta... eikun hetkinen, tässä toisessa palasessa se jo löytyikin. Täytteen tryffelimassa on oikeastaan vain pehkemän suklaamassan makuista ja oloista ilman erikoisempia kommervenkkejä. Vaniljakreemi tuo pientä helpotusta niille, joiden mielestä tryffelin maku saattaa olla liian suklainen (onko tuo nyt sitten paradoksi?). Maittavaa suklaata joko pieneen tai suureen suklaanälkään, mutta se viimeinen uulalaa-tunne jää kokematta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset