Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka kakaocrème & feine minze
Tuotteen Milka kakaocrème & feine minze valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Sanna K 16.03.2011
Maitosuklaan sisältä paljastui tällä kertaa pehmeä ja makea kaakaokreemi. Koostumus on erittäin tasainen ja maku makea ja miellyttävä. Sokerisuutta on ehkä hieman liikaa ja kaakaon makua liian vähän makuuni, mutta kokonaisuutena ihan perushyvä makea täytesuklaa.

Sari H 02.03.2011
Pieniä, ohuita, yksinkertaisia. Haisee mintulle. Maistelukokemus oli kuin kevään puro, joka syntyi sulaneesta lumesta ja loppuu yhtäkkiä.

Iikka 05.02.2011
Milkaista minttua... noh kokeillaan. Tjaa, varsin piristävä maku, josta puuttuu milkamainen ällötys. Ei hassumpi, vaikka jotenkin hukkasin taas itse suklaan maun. Suu raikastuu mukavasti, ja tekee mieli lähteä ulos reippailemaan. ...Suu itse asiassa raikastuu pitkäksi aikaa ja sairaalloisesti. Jännää.

Päivi 23.01.2011
Kaakaokreemillä täytettyä maitosuklaata ja minttua. Kyllä tuoksahtaa heti minttu tätä avatessa. Tumma maku ja viileää mintun makua seassa. Tätä ihan nautiskellen syö tai pitemminkin antaa suklaan sulaa vaan suuhun. Suklaa tuntuu kylmältä. Sit leviää toi mintun maku koko suuhun ja hönkäilee siellä. Kuin olisi syönyt minttukarkkeja. Mintun hönkäilevä maku säilyy pitkään suussa.

Hanna P 17.01.2011
Reilun kokoinen pala vaaleaa maitosuklaata tekstillä Milka. No, niin tuoksu onkin yllättävän minttusuklainen. Yleensä eivät minttusuklaat ole herkkuani, mutta tämä on eräs parhaista. Mintun maku ei ole liian päällekäyvä ja kermainen suklaa pehmentää sitä entisestään. Luultavasti parasta minttusuklaata, mitä olen maistanut! Luultavasti samaa mieltä eivät ole suuret suuret mintun ja tummansuklaan ystävät, mut so what!

Jarkko 08.01.2011
Maitosuklaalevyn täytteenä on hieman suklaakuorta tummempaa kaakaokreemiä, jossa on jännä ja erikoisen mieto minttuinen vivahde. Täyte on valitettavasti kovin margariinimainen koostumukseltaan, mutta maku kompensoi sitä hieman. Vaikka mintun maku on mieto, jää siitä kuitenkin suuhun viilentävän raikas jälkituntuma. Jos täyte olisi vähän jämäkämpää ja ehkä myös hitusen kaakaoisempaa, olisi voitu päästä ihan hyville pisteille asti. Nyt jäädään harmaalle keskitasolle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani