Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka milchcrème & schoko-keks
Tuotteen Milka milchcrème & schoko-keks valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Sanna K 17.03.2011
Maitosuklaan täytteenä on vaaleaan maitokreemiä sekä paljon tummia pieniä keksinpalasia. Keksit antavat rapeutta, maitokreemi makeutta ja maitosuklaa pehmeän herkullisen suklaan maun. Hyvä kokonaisuus, joskin myös erittäin makea. Näitä suklaita ei voi montaa palaa syödä ennen kuin alkaa liiallinen makeus laittaa vastaan, mutta onneksi en ole vielä siinä pisteessä menossa ja suklaa uppoaa helposti.

Sari H 10.03.2011
Pieni, ohut, yksinkertainen. Haju ei miellytä. Maku on kuin pankkirosvo ja erikoiset möykyt suklaan seassa ovat pankkiryöstön kuolonuhreja.

Iikka 08.02.2011
Jahas, pienempia Milkan palasia. Sisällä jotain mössöä sekä luultavasti keksiä. Hampaissa rouskuu, joten keksi pitänee paikkaansa. Muutoin suussa ei maistu kuin makeus, tuli se mistä vaan. Supermakeaa pääsiäsmunasuklaata mauttomalla (mössö)täytteellä. Keksistäkin lopulta irtoaa makua, eikä se olekaan hullumpi. Tuote olisi parempi suklaakeksinä, jossa keksiä olisi 90% ja suklaata jonnin verran. Tällaisena sotkeva ja makea lisuke.

Päivi 23.01.2011
Maitosuklaata harmahkolla täytteellä, jossa suklaisia keksinmurusia. Kummastuttaa ton kreemin harmaisuus. Varovasti maistelen ja kyllä tää ihan syötävää on. Keksit raksuu suussa. Kyllä on suklainen maku. Kreemi ei mielestäni ole tässä laadukasta. Jokin hieman suolainen sivumaku. Liekö sitten maanantai-kappale vai missä vika. Muuten kyllä hyvin suklainen maku tässä suklaassa. Keksit tuo kivan lisän. Jälkimaku taas tuntuu suolaisen ja sokerisen väliltä.

Hanna P 18.01.2011
Melko tavallisen kokoisia Milka-tekstillä kulkevia vaaleita täytemaitosuklaita. Tuoksu hyvin mieto, vain hieman suklainen. Vaaleassa täytteessä mustia sattumia. Pureskelijan unelma…Rohisevia sattumia, mutta mitä? Jälleen Milkan sisältä paljastuu tätä vaalean voista täytettä, mutta mitä ovat sattumat? Missään ei ole voimakasta makua, ei suklaassa, ei täytteessä, eikä sattumissa. Oiva suutuntuma, mutta entäs maku.Hieman keskinkertaista parempi, mikään ärsytä, mutta toisaalta tässä suklaassa ei mukavan suurouskeen lisäksi ole mitään ihmeellisen säväyttävääkään ja aika voistakin on.

Jarkko 08.01.2011
Täytesuklaalevy, jossa täytteenä oleva maitokreemi on aika luotaantyöntävän vaaleanruskean väristä. Liekö väri ollut tuollaista jo tehtaalta lähtiessä? Kreemin seassa on myös runsaahkosti keksipalleroita, jotka itse asiassa ovatkin lähes ainoa positiivinen tuntemus tästä levystä. Maitokreemi on niin rasvaisen oloinen, että suoraan sanottuna ällöttää. Itse suklaan makua ei juurikaan erota, sillä suklaakerros on varsin ohut. Pieninä määrinä tätä voi juuri syödä, mutta ei puhettakaan, että tällaista pystyisi rivillistä enempää nauttia. Ellei sitten ole tottunut syömään margariinia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA