Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka milchcrème & knister
Tuotteen Milka milchcrème & knister valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Sanna K 14.03.2011
Pieni maitosuklaapalan keskiosa on vaaleaa, muruista täytettä, joka jää poksumaan suuhun puraistessa. Olipas erikoinen yllätys! Suklaa on tuttua ja makoisaa milkaa, jossa ei ole siis valittamista, mutta tuo poksuminen jää varmaan puoleksi minuutiksi kuulumaan kitalaen kautta korviin ja on kyllä hauska, mutta hieman häiritsevä. Maitotäytteen maku on myös herkullista ja toisen palan jälkeen tuo poksuminenkin on aika kivaa. Vaatii hieman lapsenmielisyyttä syödä tätä suklaata, mutta jos sitä löytyy, niin kokeilemaan vain! Kiinnostava elämys.

Sari H 11.03.2011
Pieniä, ohuita, yksikertaisia. Eivät edes haise. Eivät maistu hyvälle tai pahalle.

Päivi 23.01.2011
Maitosuklaata ja kreemiä, jonka sisällä jotakin ritisevää. Yhdistelmä toimii. Tää on tosi hyvää ja tuo mieleen Kinder-suklaan. Pienet muruset kyllä tarttuu hampaisiin ja jopa häiritsevät hieman syömistä. Muuten kyllä suklaan maku jää makeaksi. Jälkimaku pysyy sopivan makeana.

Jarkko 22.11.2010
Maitokreemiä ja knisteriä... Mitä mahtaa olla knister suomeksi? En ole vielä googlannut asiaa, vaan ajattelin ensin tutustua siihen maistamalla. Hmm... maitokreemi maistuu maitokreemiltä ja seassa tuntuu olevan jotain murusia... mutta mitä helv... Uskomatonta! Nämä muruset ovat sitä suussa paukkuvaa/rätisevää karkkia, mitä penska-aikoinani myytiin pienissä pusseissa. Aivan tajuttoman hulvattoman hauska idea ja megalomaaninen yllätys minulle. En pysty lopettamaan naureskelua. Okei, eihän nämä knisterit miltään maistu, joten maullisesti tämä tuote jää maitosuklaan ja maitokreemin varaan, mutta sekin yhdistelmä toimii. Näin hulvaton idea ja ennenkaikkea yllätys täytyy kuitenkin palkita. Tuote olisi varmaan ilman ritinääkin ansainnut nelosen, mutta ritinäpaukkujen ansiosta arvosana on nyt erittäin vahva sellainen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani