Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka choco wafer weiss
Tuotteen Milka choco wafer weiss valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 5,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko 28.01.2010
Pakkaus näyttää päällepäin paksulta suklaalevyltä, mutta todellisuudessa sisältö koostuukin kuudesta valkosuklaisesta ja yksittäiskääritystä 30g painoisesta kiekosta. Vaikka kiekko on vitivalkoinen, antaa sisältö sille hieman väriä, sillä sisältö koostuu vohveli- ja suklaakerroksista. Valkosuklaakammoinen olisi jo juossut karkuun nähtyään valkoisen kiekon, mutta todellisuudessa täytteenä oleva vohveli ja ennenkaikkea kääreen kuvaa tummempi maitosuklaa antaa kokonaisuudelle miellyttävää suklaista makua ja hampaillekin töitä, eikä valkosuklaa pääse valloilleen liikamakeutensa kanssa. Täytyy sanoa, että vohvelisuklaista tämä on yksi parhaista tähän asti maistamistani.

Susanna K 27.01.2010
Sain milka-suklaata maisteltavaksi ja kääreen perusteella minulle tuntematon maku joten ei muuta kuin kääre auki. Suklaa on ensinnäkin tuhdin iso, niinkuin valtava kolikko ja se on pakattu yksittäiseen kääreeseen, paketissa suklaita on vain 6 kappaletta. Suklaa on valkosuklaalla päällystetty ja sisältä löytyy vohvelitäyte joka ilmenee kerroksittain eli vohvelia ja kaakaota rakentuu vuoronperään. Suklaan oma maku on sopivan makeaa eikä hallitse voimakkaasti koko pakettia. Vohvelia on juuri passeli määrä ja plussaa siitä ettei se ole liian kuivaa. Noh, se on kuin mikä vohveli tahansa huolimatta että ympärillä kuorrutus on valkosuklaata. Itse pidän tästä kokonaisuudesta ja muodosta. Tämä on oiva snack ja sopii myös naisen käsilaukkuun eikä vie tilaa sekä herkku on vain käden ulottuvilla. Maitosuklaaversionakin tämä uppoais allekirjoittaneeseen.

Päivi 25.01.2010
Pakkauksessa on 6 yksittäispakattua pyöreää valkosuklaista keksiä. Keksisuklaat ovat kyllä suuria, kun 30 grammaa per keksi. Päällä valkosuklaata Milkan logolla. Sisällä kerroksittain keksiä ja suklaata, joka näyttää aika tummalta. Herkullista. Hieman kyllä maistuu sokeriselta valkosuklaan takia. Mutta maut tasottuvat hyvin. Keksi maistuu ja myös suklaa. Minusta tuntuu, että se on tummaa suklaata. Yhdestä keksistä riittää kyllä syötävää hyvin ja jää hyvä maku suuhun. Onnistunut kertakaikkiaan hyvin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani