Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel kaffee arabica 50%
Tuotteen Milka amavel kaffee arabica 50% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 27.11.2009
Tummia litteitä palasia. Tuoksu kyllä tumman ummentunut. Pehmeää tummaksi suklaaksi ja maistuu kahville. Jälkimaku on yllättävän pehmeä. Itseasiassa en maista tummaa kitkeryyttä juuri lainkaan.

Hanna P 27.11.2009
Isoja laattoja hyvin tummaa suklaata. Tuoksu hyvin perussuklainen ja yllättävänkin makea näin tummaksi suklaaksi. Maku tumma ja kahvinen, jos pitäisin kahvista voisin tykätäkin. Mutta koska en edelleenkään pidä kahvin mausta, ei tämäkään suklaa ole erityisesti mieleeni.

Iikka 27.11.2009
Jykevän tumman värinen, tyylikäs palanen. Tummaksi suklaaksi todella pehmeä maku, lisäksi tässä maistuu mukavasti kahvi. Suuhun jää kokonaisvaltaisesti hyvä olo jälkeenpäin. Hyvää ja terapeuttista.

Susanna K 20.05.2009
Voimakkaan tuoksuinen tumma suklaa Milkalta. Tulee mieleen pakostakin kangaspussissa Ruotsin laivalla myytävät suklaiset kahvipavut jotka ovat suurta herkkuani. Maultaan kuitenkin liian sokerinen vaikkakin muuten ihan maistuva suklaa.

Jarkko 13.05.2009
Enpä voi väittää, että kahvin ja tummahkon suklaan yhdistelmä minua erikoisemmin houkuttelisi tai ainakaan odotuksiani kasvattaisi. Ärsyttävän ohuessa levyssä palaset ovat suuria ja ne tuoksuvat odotetusti kahville. Suklaata imeskellessä kahvin maku on aluksi melko mieto, mutta se voimistuu varsin pian. Liian voimakkaaksi tai oikeammin karvaaksi kahvin maku ei kuitenkaan ylly, vaikka se peittääkin suklaan maun alleen ihan täysin. Kahvimaisuus ei kuitenkaan ole kitkerä tai karvas vaan yllättävänkin hillitty. Jos kuitenkin ajattelen kuinka mielellään tätä söisin esimerkiksi television äärellä (tai missään muussakaan tilanteessa), niin olisi aikamoinen vale kehua tätä minulle maistuvaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset