Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel mousse au chocolat
Tuotteen Milka amavel mousse au chocolat valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 19.04.2009
Isoja palasia Milkan maitosuklaata, jonka sisällä on suklaista moussea. Suklaa on täyteläisen makuista ja mousse on pehmeää. Tässä tuntuu olevan kuitenkin jokin sivumaku, jota en pysty tunnistamaan. Ihan kuin hieman suolainen maku tai vastaava. Se pilaa tämän nautinnon. Hieman pettymys tämä Milkan suklaa, sillä se sivumaku jää pyörimään suuhun myös jälkimakuna.

Jarkko 16.04.2009
Maitosuklaisen täytelevyn sisuksista löytyy lisää suklaata, nimittän mousse-muodossa. Mousse on kuohkeaa ja maitosuklaa makeaa ja yhdessä nämä kaksi luovat kokonaisuuden, jota ei voi muuksi kutsua kuin toteutuneeksi suklaafantasiaksi. Maku on niin suklaisen herkullinen, että tästä on enää vaikea laittaa paremmaksi. Mahtava moussen suuntuntuma vielä kruunaa kaiken.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani