Mainospaikka vapaana

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka amavel mousse au praliné
Tuotteen Milka amavel mousse au praliné valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 09.02.2010
Suuria pisaranmuotoisia palasia levyssä. Milkan maitosuklaata pähkinäisen moussen kera. Mousse on kiinteää, mutta maultaan pehmeää. Pieni suolainen vivahde tulee esiin. Se hieman ihmetyttää. Muuten niin täyteläisen pehmeä maku. Sulaa mukavasti suussa. Pähkinää en silti eroita tässä. Kun palaset on suuria, niin yksi riittää vallan mainiosti täyttämään suklaanhimon. Jälkimaku on hieman pistävä.

Jarkko 21.04.2009
Kuplamaisen palasen sisällä on pähkinän makuista moussea. Moussen maku on varsin lähellä geneeristä nougatin makua, joten se on tylsä ja osittain epämieluisakin. Moussea on tilavuudeltaankin paljon enemmän kuin suklaata, joten suklaan maku ei pääse kunnolla esille. Ehkä tämä toimisi paremmin paksummalla suklaakuorella. Liikamakeuskin iskee jo kahden palasen jälkeen. Ihan kolmoseen en pysty arvosanaa nostamaan, vaikka tätäkin varmaan söisi, jos muuta ei olisi tarjolla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset