Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka nussini cocos
Tuotteen Milka nussini cocos valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Salla Elina Salo 10.12.2009
Vahva kookoksen tuoksu käärettä avatessa. Valkosuklaapäällinen vohvelipatukka,
jossa kookosta on ilmeisesti jossain kerrosten väleissä. Sopivan makea, vohveli ei ole
liian kuiva. Vähän höttöinen rakenne, olisin kaivannut ryhdikkyyttä. Muuten erinomainen
tuote. Kookosta ja valkosuklaata hyvässä suhteessa toisiinsa.

Susanna K 10.04.2009
Valkosuklaapatukka joka onkin vohveli jossa on valkosuklaapäällinen ja jossa on makuna kookos. Vohveli on ehkä turhan kuiva mutta onneksi valkosuklaa antaa jonkinlaisen kosteuden kun patukkaa syö. Valkosuklaan ominaismakua en oikein erota koska kookos maistuu läpi. Ihan hauska uutuus itselleni mutta enemmän miellän tämän jonkinasteiseksi keksiksi kuin suklaaksi. Ei hassumpaa.

Jarkko 10.04.2009
Kuiva vohvelipatukka tuntuu hajoavan alkutekijöihinsä jo kääreen aukaisuvaiheessa. Vohvelin pinnalla on ohuenohuesti valkosuklaata ja sisällä taitaa olla kookosta jossakin muodossa, koska sen maku löytyy, joskin sitä olisi mielestäni saanut olla runsaasti ehemmänkin. Patukassa on ärsyttävän kuiva ja rasvainen koostumus, mutta samalla sen verran viehätystä, että ainakin pahimpaan makeisenpuutteeseen voisi syödä toisenkin...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani